~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 19 iulie 2018

CARUSELUL VIETII















"De alata parte, stim ca toate lucrurile lucreza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnzeu, si anume, spre binele celorce sunt chemati dupa planul Sau."(Romani 8:28}

"Orice lucru El il face frumos la vremea lui."(Eclesiastul 3:11)

Renuntarea in mijlocul cursei nu est o optiune-este o nesabuinta! Un membru dintr-o biserica i-a sus pastorului : "Am obosit sa tot incerc. Sunt cazut de asa muta vreme, incat nu mai pot apela la credina ca Domnul ma poate scapa!" Pastorul i-a zis:"

In primul rand nu ai nici o justifcare pentru renuntare, deoarece Domnul este de partea ta. El nu te va abandoa, El a promis ca nu te va lasa, nici nu te va parasi, asa ca nu fi descurajat" ( Deuteronom 31:8)

In al doilea rand,Cuvantul Sau spune: "Daca suntem necredinciosi ,totusi El ramane credincios, caci nu se poate tagadui singur"(2Timotei 2:13) Nu este vorba doar de credinta ta ,ci si de credinciosia Lui.

Cand ti se pare ca nu crezi, in loc sa te concentrezi pe credita in El (sau  lipsa ei) incepi sa te concentrezi  pe credinciosia Lui fata de tine"! Ce sfat minunat pentru cel aflat in cursa vietii. Dar sa mai vedem cateva remarci incurajatoare.

In al treilea rand, Dumnezeu nu ne datoreaza o explicatie, de aceea sa nu cautam asa ceva, dar El ne promite o cale de scapare.El "nu va ingadui sa fiti ispititi peste puterile voastre ci, impreuna cu ispita,a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea, ca s-o puteti rabda"(1Corinteni10:13)

Inainte sa te scoata se acolo ,El te va face sa treci prin ea.Partea ta este sa ramai in cursa.In al patrulea
rand, El face ca imprejurarile sa lucreze spre bine .(Romani 8:28) Dumnezeu pune impreuna gropi si piscuri ca la urma sa defineasca binele tau.

In al cincilea rand, in timp ce El face toate acestea. Fiul si Duhul mijlocesc la Tatal pentru tine in fiecare zi(vez Romani 8:26-32si 34-39) Avand toate acetea de partea ta,cum sa nu reusesti sa o scoti la capat?{Bob GASS}

Niciun comentariu: