~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 20 februarie 2017

INTALNIRILE CU DUMNEZEU





















" Dumnezeu a facut sa creasca:...Cel ce sadeste si cel ce uda ,sant tot una;si fiecare isi va lua rasplata dupa osteneala lui. Caci noi suntem impreuna lucratori cu Dumnezeu."( 1 Corinteni 3:8-9 )

" Orice faeti ,sa faceti din toata inima, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni,ca unii care stiti ca veti primi de la Domnul rasplata mostenirii. Voi slujiti Domnului Hristos." ( Coloseni:23-24)

Intr-o seara, un om se ducea la biserica a vazut patru baieti care stateau la coltul strazii, asa ca i-a invitat sa mearga cu el .S-au dus, si au mers si duminica urmatoaare. De fapt, acesti patru baieti au devenit nucleul grupei de scoala duminicala de care a inceput sa se ocupe acel om.

Ani mai terziu, colegii lor s-au hotarat sa ia legatura cu cei patru baieti ca sa vada ce s-a intamplat cu ei si i-au invitat sa scrie fiecare cate o felicitare pentru ziua de nastere, felicitari care urmau sa fie citite la o petrecere supriza dedicata fostului invatator.

Scrisorile lor au socat asistenta. Unul dintre baieti a ajuns misionar in china, altul a ajuns presedintele Bancii US Federal Reserve, altul era secretarul personal al presedintelui Herbert Hoover, iar al patrulea era insusi presedintele Hoover.

Uneori ,cand dai din intamplare peste cineva,acel moment poate fi pregatit de Dumnezeu pentru a-i schimba directia. Daca nu esti pregatit, vei rata o adevarata binecuvantare, o sansa de a creste si o oportunitate de a pune interesele lui Dumnezeu  inaintea propiilor interese,

 Domnul Isus a parasit confortul cerului pentru a lua calea nevoilor omenesti. El nu Si-a instalat un tron in fiecare sat si nu a spus: "Aceasta este locul meu, daca doriti sa Ma vedeti,veniti aici". Nu,El s-a dus in targuri. S-a dus la barcile pescarilor.S-a dus acasa la oameni obisnuiti.

Biblia spune ca Isus si ucenici Sai "au mers din sat in, propovaduind  Evanghelia." Asa ca in momentul in care ti se activeaza compasiunea,opreste-te. Ceea ce pare o intalnire neinsemnata,poate fi o intalnire cu Dumnezeu  si poate avea rezultate care ti se pareau pana atunci imposibile. {Bob GASS}

Niciun comentariu: