~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 21 martie 2015

"El NE IUBESTE IN MOD DESAVARSIT"


























" Faceti cunoscut lui Dumnezeu cererile voastre ,prin rugaciune si prin cerere cu multumiri;si pacea lui Dumnezeu ,care intrece orice intelegere,va  pazi inimile voastre si gandurile voastre in Hristos Isus.Filipeni 4:6-7)

Pentru ca ne aflam intr-o relatie speciala cu Dumnezeu ,de aceea El poate fi adapostul si sprijinul de care noi avem nevoie.

El cunoaste mai dinainte tot ce se va intampla, de aceea nici un eveniment  nu-L va lua prin suprindere si nu-L va putea tulbura,caci orice imprejurare lucreaza intotdeauna spre implinirea scopurilor si a planurilor Sale ,fara sa poata clatina domnia sau stapanirea Sa, nici inima Sa.

Pentru noi El este dragoste .Prin har ,noi suntem obiecte ale grijii Sale pline de tandrete .El ne asculta cand venim inaintea Lui in rugaciune si Isi pleaca urechea spre cererile noastre.

De aceea orice ar veni asupra noastra ,in loc sa ne nelinistim si sa cantarim totul cu propia noastra inima,trebuie sa aducem cererile noastre inaintea lui Dumnezeu in rugaciune ,deschizandu-ne inimile inaintea Lui.

Si avand siguranta ca El ne iubeste in mod desavarsit ,sa venim inaintea Lui  prezatundu-I nevoile si ingrijorarile noastre ,avand convingerea ca raspunsul Sau va fi plin de har ,oricare ar fi cererea noastra .A proceda astfel inseamna a ne increde in El!

Cand ne incredem in el ,pacea lui Dumnezeu Insusi ne va pazi inimile si gandurile prin Isus Hristos.Nu se spune ca inimile noastre vor pazi aceasta pace,ci ca pacea Lui ne va pazi inimile noastre .Si nimic nu poate tulbura pacea Lui!

Cand pastram treaz gandul ca am adus toate ingrijorarile noastre inaintea Lui si credem cu tarie ca El Insusi se afla deasupra tuturor imprejurarilor care ar putea nelinisti si tulbura biata noastra inima omeneasca,atunci El linisteste inimile noastre impovarate si ne da pacea care se gaseste in insasi fiinta Sa si care intrece orice intelegere  omeneasca.

Ce har ca pana si temerile noastre sunt folosite de Dumnezeu ca mijloc de a ne umple cu pacea Sa minunata ,atunci cand suntem gata sa le aducem inainteaLui cu incredere ca El va lucra!~J.N.Darby~


Niciun comentariu: