~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 24 decembrie 2014

AUTORITATEA SCRIPTURII



















"...Ascultarea face mai mult decat jertfele,si pazirea Cuvantului Sau face mai mult decat grasimea berbecilor." (1 Samuiel 15:22)

Dumnezeu cheama pe fiecare om sa se supuna in toate lucrurile autoritatii sfintei Scripturii si ,cu smerenie si cu respect ,sa se lase condus de ea.

Sa parasim orice obicei , orice practica ,orice asociere de orice natura,daca nu avem pentru aceste autoritatea data de Cuvantul lui Dumnezeu si daca in acestea nu ne putem bucura de sentimentul prezentei Sale, de privirea Sa binevoitoare!

Acesta este un punct de maxima insemnatate, Pentru limbajul omenesc ar fi imposimil sa sa prezinte cu suficienta putere si in termeni potriviti importanta imensa a supunerii totale fata de autoritatea Scriptutii.

Una din dificultatile mari ale oamenilor este ca ei nu par sa aiba o idee clara ca toate trebuie facute in supunere fata de Scriptura.


Ei nu iau ca atare Cuvantul lui Dumnezeu sau nu sunt de acord sa primeasca in excluvitate invatatura din paginile sfintei Bibliei .

Intr-o astfel de situatie vor fi ascultate si urmate crezuri,forme religioase ,traditii porunci omenesti ,in contradictie cu ascultare sincera fata de Scriptura. ~ Samanta buna~

"Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete ,sa mustre ,sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire,pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna."(2 Timotei 3:16-17)

Niciun comentariu: