~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 31 octombrie 2014

PRIVESTE DIN NOU SI GANDESTE-TE






















"Nu va ingrijorati  de viata voastra,ce veti manca sau ce veti bea ;nici de trupul vostru ,cu ce va veti
imbraca.Oare nu este viata mai mult decat hrana si trupul mai mult decat imbracamintea ."(Matei 6:25)

Trebuie repetat mereu avertismentul ca grijile acestei lumi,inselaciunea bogatiilor si poftele dupa aceste lucruri ,odata intrate in viata noastra ,vor inabusi tot ce pune Dumnezeu.

Nu scapam niciodata de valurile  repetate ale acestei navaliri .Daca atacul nu vine pe linia hainelor si a mancarii ,va veni pe cea a banilor sau a lipsei de bani a prietenilor sau a lipsei de prieteni sau a circumstantelor dificile.

Aceste lucruri navalesc instent si continuu asupra noastra si,daca nu lasam ca Duhul Sfant sa ridice o bariera impotriva lor,vor veni peste noi potop.

"Nu va ingrijorati de viata voastra." "ingrijiti -va numai de un singur lucru"-ne spune Domnul nostru - relatia voastra cu Mine."Judecata noastra  striga spunand : "Este absurd ,trebuie sa ma gandesc din ce voi trai ,trebuie sa ma gandesc ce voi manca si ce voi bea ".Domnul Isus spune ca nu trebuie

Fereste-te sa-ti permit gandul ca aceste lucruri au fost spuse de Cineva care nu intelege situatia in care suntem .

Domnul Isus Cristos ne cunoaste situatia mai bine decat noi si El spune ca nu trebuie sa ne gandim la aceste lucruri in asa masura ,incat sa facem din ele singura preocupare a vietii noastre .Oricand trebuie sa faci o alegere ,ai grija sa pui pe primul loc relatia ta cu Dumnezeu.

"Ajunge zilei necazul Ei." Cate necazuri au inceput sa te amenite astazi ? Cum te vei descurca luna viitoare -vara asta ? " Nu va ingrijorati de nimic ",ne spune Domnul Isus .Priveste din nou si gandeste-te. Fixeaza-ti in minte acel " "cu mult mai mult "al Tatalui ceresc.~Oswald Chambers~

Niciun comentariu: