~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 4 octombrie 2014

LUCREAZA IN NUMELE DOMNULUI ISUS





















"Si orice faceti,cu cuvantul sau cu fapta ,sa faceti totul in Numele Domnului Isus(Coloseni 3:17)

John Ortberg scrie;"Cu totii  muncim. Cu totii ar trebui sa dam valoare muncii -asta inseamna sa lucrezi.Dar cum ar fi pentru tine sa lucrezi in Numele Domnului Isus?

Ei bine,mai intai ,munca ar fi ceva ce faci impreuna cu El .Nu ai fost creat sa lucrezi singur.Asa ca maine ,la inceputul zilei de munca ,cand te asezi la birou ,la computer sau acasa,stai o clipa si invita-L pe Domnul Isus sa fie partener cu tine.

Spune-I : "Astazi nu voi lucra singur " .In orice moment pe parcusul zilei cand te confrunti cu o problema dificila ,roaga-L sa te ajute ,Cand trebuie sa iei o hotarare grea ,cere-I intelepciune -asculta si fii deschis.

Cand simti ca te lasa puterile ,cere-I sa-ti innoiasca puterea .Cand iti dai seama ca ai o atitudine negativa ,roaga-L sa-ti redirectioneze inima.Pune un simbol pe birou sau pe perete ca sa-l poti vedea si sa-ti aduci aminte ca tu si cu Domnul Isus sunteti parteneri la locul de munca.

Dupa cateva ore de munca ,ia o pauza de doua -trei minute .Multumestei pentru ajutor.Da-I Lui ingrijorarile tale .Cere-I energie .Fiecare moment este o oportunitate de a fi cu Domnul Isus.

Cand uiti -si o vei face ,daca o dai in bara -si asa va fi, tine minte aceasta regula foarte importanta : nu sa sfarsit totul.

Fiecare clipa iti ofera o noua sansa .Dumnezeu ti le trimete mereu,Asta inseamna bunatate.Fiecare clipa de la locul de munca este o noua ocazie de a fi cu El."~Bob GASS~


Niciun comentariu: