~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 14 iunie 2014

AI FOST VREODATA MANAT DE DRAGOSTE PENTRU EL?

















"Ea facut un lucru frumos fata de Mine.((Marcu 14:6)

Daca dragostea omeneasca nu-l impinge pe om dincolo de sine insus,ea nu este dragoste.Daca dragostea e intotdeauna discreta intotdeauna chibzuita ,intotdeauna practica si calculata ,niciodata dusa dincolo de sine ,atunci ea nu este dragoste.Ea poate fi  o afectiune ,un sentiment cald ,dar nu are in ea adevarata natura a dragostei.

Ai fost vreodata manat sa faci ceva pentru Dumnezeu ,nu pentru ca era datoria ta,nici pentru ca era ceva folositor.,nici pentru vreun alt motiv ,ci numai pentru faptul ca -L iubesti?Ai inteles vreodata ca-I poti aduce lui Dumnezeu lucruri care sunt valoroase pentru El sau visezi la maretia Rascumpararii Sale,in timp ce exista o serie de lucruri pe care le-ai putea face?

Nu lucruri  care ar putea fi considerate divine,colosale sau uimitoare ,ci lucruri obisnuite ,simple lucruri omenesti care-l vor arata lui Dumnezeu ca esti dedicat in intregime Lui .Ai miscat tu vreodata inima Domnului Isus asa cum a facut-o Maria din Betania?

Sunt momente cand se pare ca Dumnezeu priveste sa vada daca-l  vom arata dovezi de abandonare in bratele Sale pentru a-I arata astfel dragostea noastra sincera .Abandorarea in bratele lui Dumnezeu are valoare mai mare decat sfintenia personala.

Sfintenia personala ne face sa ne atintim privirea la propia noastra curatie;suntem foarte preocupati de modul in care umblam ,vorbim si aratam ,de teama sa nu-L suparam pe El.Dar dragostea perfecta alunga toate aceste o data ce ne-am abandonat in mana lui Dumnezeu .

Trebuie sa renuntam la aseasta idee: Sunt eu de vreun folos ?"si sa acceptam adevarul ca nu suntem .Nu se pune niciodata intrebarea daca suntem folositori ci daca avem valoare pentru Dumnezeu Insusi.
Cand ne lasam cu totul in mana lui Dumnezeu El lucreaza prin noi tot timpul.~Oswald Chambers~




Niciun comentariu: