~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 25 mai 2014

CONDUS DE DUMNEZEU

" Eu- zice Domnul-te voi invata ,si-ti voi arata cale pe care trebuie s-o urmezi,te voi sfatui, si voi avea privirea indreptata asupra ta."~Psalmul 32:8~

Nu-ti poti compartimenta viata spunand : " In acest domeniu voi face cum cred eu de cuvinta ,iar in acela ma voi lasa condus de Dumnezeu ."Fiecare pas pe care-l faci trebuie sinctonizat cu ritmul Duhului Sfant ! Nimic nu este mai important decat umblarea in acelas ritm cu El .Ia aminte :

Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza in voi ,si va da dupa placerea Lui, si vointa si infaptuirea.(Filipeni ,2:13)Dumnezeu lucreaza prin noi in timp ce ne angajam mintea ,deschidem gura ,mergem si ne folosim mainile pentru a infaptui ceea ce El a asezat deja in inimile noastre.

In momentul in care spui "Da" lui Dumnezeu ,pune in tine abilitatea infaptuirii voii Sale.Nu uita ,El nu-ti va dezvalui prima data voia Sa .dupa care te va chema ,ci prima data te cheama ,dupa care inaintand pentru a te supune Lui ,isi va desvalui voia,ps cu pas ,dandu-ti putere pe masura ce mergi mai departe.

Dumnezeu nu va fi niciodata multumit sa te lase in starea in care te gasesti acum .Niciodata!In fiecare zi ,prin nenumarate modalitati te va preschimba in asemanarea tot mai izbitoare cu Fiul Sau.

Nu plutesti in deriva ,ci ai o directie clara .Mereu si mereu iti vor fi inmnate experiente si vei fi asezat in circumstante care te vor maturiza pana in punctul in care vei avea aceeas atitudine ,raspunsuri si descernamant precum Isus .Incepand sa intelegi acest lucru,umblare cu Dunezeu va capata un cu totul alt sens .

Vei intelege ca aceasta este singura cale care te va satisface si-ti va implini scopul pe pamant."Recunoaste-L
in toate caile tale si El iti va netezi cararile."( Proverbe 3:6 )~Meditatii zilnice~



Niciun comentariu: