~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 18 august 2013

CE POSEZI?



" Caci Dumnezeu este Acela care lucreaza invoi si va da, Dupa placerea lui ,si vointa si infaptuirea."(Filipeni 2:13)

Daca nu ai cele necesare infaptuirii visului tau,poate telul este gresit sau poate planul cu privire la infaptuirea lui este inadecvat .Domnul Isus  a trasformat pranzul unui baiat intr-un banchet pentru 5 000 de persoane .Baiatul era in mijlocul oamenilor .

Tot ce au avut de facut ucenicii a fost sa-l gaseasca .Nu permite eului tau sa te faca sa crezi ca toate raspunsurile trebuie sa vina prin tine ,caci astfel il limitezi pe Dumnezeu .Doar cauta "putinul 'care este in preajma ta sau in tine si punel la treaba .

Domnul Isus nu a transformat painile si pesti intr-un munte de paine .Nu. El doreste ca si noi sa fim parte a acestui proces .Imagineaza-ti ca vezi inmultindu -se ce ai in mana .de fiecare data cand daruiesti acel lucru.Dumnezeu si azi mai lucreaza in acest mod!

In cartea 2 Regi ,capitolul 4 gasim scris ca sotia unui om important avea necazuri.Sotul ii murise ,avea datorii si creditorul i-a luat fii pentru a-i pune la munca in vederea recuperarii banilor. Cand s-a adresat lui Elisei ,aceasta a intrebat-o : "ce ai in casa?"

Dumnezeu ne adreseaza mereu aceasta intrebare . Ea a raspuns :"Roaba ta n-ar acasa decat un vas cu undelemn .Si el a zis: "dute de cere vase de in afara de la toti vecinii tai ,vase goale ,si nu cere putine.Cand te vei intoarce ,inchide usa dupa tine si dupa copiii tai; toarna din undelemn in toate aceste vase,si pune deoparte pe cele pline."

Atunci ea a plecat de la el .A inchis usa dupa ea si a zis fiului ei; ei ii apropiau vasele ,si ea turna din undelemn in ele.Cand s-au umolut vasele ,ea a zis fiului sau:"Mai da-mi un vas." Dar el a raspuns : "Nu mai este nici un vas "Si n-a mai curs undelemn .Ea s-a dus de a spus omului lui Dumnezeu lucrul acesta.Si el a zis: "Du-te de vinde undelemnul ,si plateste-ti datoria ; iar cu ce va ramanea ,vei trai tu si fiii tai."(2Regi 4:1-7"

Cu Dumnezeu ai mereu sufcient pentru a crea ceea ce ai nevoie !" Dumnezeu poate face "...nespus mai mult decat cerem sau gandim noi..." (Efeseni 3:2o) Incepe sa recunosti lucrurile puse de Dumnezeu in tine .Resursele tale sunt :daruirea ,tenacitatea,relatiile si conexiunea cu Domnul Cristos!~Meditatii zilnice~


2 comentarii:

Ellie spunea...

O de a da si putinul nostru pentru Dumnezeu... ce mult sa-r inmulti! Si credinta,daca este mica ca o boaba de mustar, muta muntii. Dumnezeu face mult mai mult decat credem noi.

El sa ne ajute sa folosim ce El ne-a pus in noi pentru slava si cinstea Lui.

O zi frumoasa iti doresc!

Speranta spunea...


Multumesc pentru vizita si pentru cuvintele frumoase si pline de incurajare .Un gand pe care il am si eu ca tine.Sa folosim darul pe care il avem .Si conexiunea cu Domnul Isus.Daca ascultam de glasul Lui.El nu ne va lasa sa fim lenesi si chiar ne va ajuta,sa lucram impreuna cu El.
Nu este minunat!

O zi frimoasa si plina de bucurii iti doresc!