~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 10 august 2012

INAINTE SI IN TIMPUL CHEMARII



"Inainte ca sa Ma cheme, le voi raspunde;inainte ca sa ispraveasca vorba ,ii voi asculta! ~Isaia 65:24 ~

Ce lucrare la timp!Domnul ne aude inainte ca noi sa strigam si adesea ne raspunde cu aceeasi iuteala.Stiind dinainte nevoile noastre,Dumnezeu aranjeaza totul in asa fel ca inainte sa se simta nevoia  ,ea va fi inplinita si inainte ca incercarea sa ne fi atins ,noi sa fim deja inarmati.

Acest raspuns imediat la nevoile noastre intrece orice stiinta si noi am vazut de multe ori intamplandu-se .Inainte ca noi sa fi avut timp sa ne gandim la vreun necaz ,mangaierea puternica harazita sa ne sprijineasca a si venit .Ce Dumnezeu este Dumnezeul nostru care ne raspunde asa de repede!

Felul Lui de a auzi ne aduce aminte de telefon."Dumnezeu este in cer si noi suntem pe pamant",dar El face ca vorba noastra sa zboare tot asa de iute ca si vorba Sa.Cand noi ne rugam fierbinte ,atingem urechea  lui Dumnezeu.

Si milostivul nostru Miljocitor aduce imediat inaintea Tatalui Sau ,cererile noastre ,pe care El le asculta cu atentie .Ce mare lucru este rugaciunea!Cine nu ar indrazni sa ceara ceva cu adorare ,cand stie ca glasul lui ajunge pana la urechea Imparatului Imparatilor?

Ma voi ruga astazi cu credinta ,nu numai ca voi fi auzit ,dar ca am si fost auzit ;nu numai ca El imi va raspunde in viitor ,dar ca eu primesc chiar acum raspuns .Duhul Sfant sa ma ajute in rugaciunile mele.
~C.H.SPURGEON ~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Imi place mult versetul din psalmul 65:2... Este ca o alinare pentru noi sa stim ca Dumnezeu ne asculta rugaciunile. El sa fie slavit in vietile noastre!

Binecuvantari ceresti iti doresc! O zi buna...

Speranta spunea...


Multumesc pentru vizita...Amin.

Harul si pacea sa-ti fie inmultite!