~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 11 iulie 2012

NU TE INGRIJORA !



                           "Uitati-va la pasarile cerului...
Uitati-va cu bagare de seama cum cresc crinii de pe camp..." ~Matei 6:26-28~

Uitati-va cum cresc crinii de pe camp ,ei exista pur si simplu!Ganditi-va la mare,la aer ,la soare,la stele si luna-toate acestea pur si simplu exista,si ce lucrare fac ele !Atat de des, prin eforturile noastre constiente de a fi statornici si folositori,distrugem influienta menita de Dumnezeu sa se manifeste peste noi .

Domnul Isus a spus ca exista o singura cale de a ne dezvolta din punct de vedere spirutual,si acesta este concentrarea asupra lui Dumnezeu."Nu va framantati cum sa fiti de folos altora, credeti in Mine"-fiti atenti la Sursa si din voi "vor curge rauri de apa vie".

Nu putem ajunge la izvoarele vietii noastre naturale prin ratiune,iar Domnul Isus ne invata ca,in viata spirituala ,cresterea nu depinde de concentrarea noastra asupra ei,ci de concentrarea asupra Tatalui nostru din ceruri.Tatal nostru ceresc stie in ce situatie ne aflam; daca noi continuam sa ne concentram  asupra Lui ,vom creste din punct de vedere spiritual ca si crinii de pe camp.

Oamenii care ne influenteaza  cel mai mult nu sunt cei care se opresc sa discute cu noi ,ci aceia care isi traiesc viata ca stelele de pe cer sau ca crinii de pe camp ,intr-un mod cu totul simplu si neafectat,Acestea sunt vietele care ne modeleaza.

Daca vrei sa-I fii folositor lui Dumnezeu ,cauta sa ai o relatie corecta cu Domnul Isus si El te va face folositor in fiecare minut pe care-l traiesti,fara ca tu sa-ti dai seama ca esti folosit de El.~ Oswald chambers~ 

Niciun comentariu: