~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 25 iulie 2012

OBICEIUL DE A FI LA INALTIMEA SITUATIEI



     "Ca sa pricepeti care este nadejdea chemarii Lui . ~Efeseni 1:18 ~

Aminteste-ti ca ai fost mantuit pentru ca viata Fiului lui Dumnezeu sa se poata manifesta in carnea ta muritoare .Foloseste intreaga energie pe care o ai pentru a implini alegerea ta - aceea de copil al lui Dumnezeu,fii intotdeauna la inaltimea situatiei.

Tu nu poti face nimic pentru mantuirea ta,dar trebuie sa faci ceva pentru a o manifesta ; trebuie sa pui in practica ceea ce a lucrat Dumnezeu inlauntru tau.Pui tu aceasta in practica cu limba ta,cu creierul tau si cu nervii tai? Daca ai ramas acelas suparacios mizerabil ,hotarat sa mergi pe propia ta cale ,atunci este o minciuna sa spui ca Dumnezeu te-a mantuit si te-a sfintit.

Dumnezeu este Marele Creator,El permite dificultatilor sa vina in viata ta pentru a vedea daca poti trece cum trebuie peste ele - "Cu Dumnezeul meu sar peste un zid".Dumnezeu nu te va scuti niciodata de cerintile pe care le presupune calitatea de fiu sau fica a Lui .Petru spune: "Nu va mirati de incercarea de foc care este in mijlocul vostru,

Fii la inaltimea situatiei ; fa ce-ti cere incercarea .Nu conteaza cat te doare ,atat timp cat aceasta Ii da lui Dumnezeu ocazia sa Se manifeste in carnea ta muritoare.

 Fie ca Dumnezeu sa nu mai gaseasca in noi vaicareli ,ci sa ne gaseasca plini de curaj si vigoare spirituale,gata sa facem fata oricarui lucru pe care El il aduce in viata noastra .Noi trebuie sa ne antrenam cu scopul ca Fiul lui Dumnezeu sa Se manifeste in carnea noastra muritoare.

Dumnezeu nu are muzee .Singura tinta a vietii este aceea ca Fiul lui Dumnezeu sa Se poata manifesta ;orice dorinta de a-I dicta lui Dumnezeu trebuie sa dispara.

Domnul nostru nu I-a dictat niciodata Tatalui Sau ,nici noi nu suntem aici ca sa-I dictam lui Dumnezeu,ci suntem aici ca sa ne supunem voii Lui,pentru ca sa poata lucra prin noi ceea ce vrea El .Cand vom intelege acest lucru ,El ne va face paine franta si vin turnat pentru a-i hrani pe altii.~Oswald chambers ~

Niciun comentariu: