~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 21 iulie 2011

MANGAIEREA MAMEI


"Cum mangaie pe cineva mama-sa ,asa va voi mangaia Eu;da ,veti fi mangaiati..."(Isaia 66:13)

Era in timpul razboilui.Intr-un spital ticsit cu raniti de pe front ,era si un soldat ce primise o lovitura grava la cap .Ranitul avea nevoie de liniste .Mama tanarului soldat a fost instiintata de starea grava a fiului.


Ce nu face o mama ,ca sa-si vada fiul ?Ajungand la spital medicii au spus ca inima tanarului este prea slabita pentru a suporta bucuria intanlirii cu mama lui.S-a luat decizia ca mama sa-l vada fara sa-i vorbeasca .


Ranitul nu putea vede nimic ,fiind bandajat peste ochi.Mama nu a spus o vorba ,dar si-a trecut mana ei mangaietoare peste fata fiului.Atunci ranitul a suspinat :"Mama draga ,asta-i mana ta !"


Printr-o simpla mangaiere ,fiul si-a adus aminte de dragostea mamei .Asa este mangaierea lui Dumnezeu .O,ce mangaiere scumpa este acesta !Nimic si nimeni din lume nu ne poate da o astfel de mangaiere.


Ce ne-am face in aceasta lume ostila fata de tot ce este bun si adevarat ,si daca n-ar fi mana ocrotitoare a Domnului si Mantuitorul nostru ?

O,Doamne da-ne harul sa vedem ,in toate imprejurarile ,mangaierile Tale !

Samanta buna

2 comentarii:

Rodica Botan spunea...

Oh...de cite ori am simtit si eu mina binecuvintata a Domnului meu. De fiecare data ...in fiecare imprejurare...neobosit si vesnic treaz...El este cu noi asa cum ne-a promis!

Speranta spunea...

Rodica,mi-ai scris la timp si mi-au facut mult bine!

In fiecare imprejurare ...neobosit si vesnic treaz ...El este cu noi asa cum ne-a promis!

Nimeni nu ne poate da o astfel de mangaiere cum este mangaierea lui Dumneezeu!

O, saptamana placuta iti doresc...