~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 17 iunie 2010

UN LEGAMANT DE CARE EL ISI ADUCE AMINTE

" El a dat hrana celor ce se tem de El ;El isi aduge aminte pururea de legamantul Lui.~Psalmul 111:5~

Cei ce sa tem de Dumnezeu ,nu se tem de lipsuri.Timp de ani indelungati Dumnezeu a gasit totdeauna cu ce sa hraneasca pe copiii Sai,fie in pustie,fie la praul Gherit sau in timpul robiei ,ca si in timpul foametei .


Pana acum Domnul ne-a dat zi de zi piinea noastra cea de toate zilele si noi nu ne indoim ca El va continua sa ne hraneasca pana cand nu va mai fi nevoie.


Chiar cele mai mari si mai inalte binecuvantari din legamantul Harului ,El nu va inceta sa le raspandeasca peste noi ,dupa nevoile noastre .El Isi aduce aminte de legamantul pe care l-a incheiat cu noi si nu lucreaza niciodata ca si cum I-ar parea rau ca l-a incheat.


El Isi aduce aminte de acest legamant chiar cand noi il atatam ca sa ne nimiceasca .El nu uita sa ne iubeasca,sa ne pazeasca si sa ne incurajeze ,asa cum a fagaduit Toate fagaduintele din legamantul Sau le are mereu sub ochi,si El nu va ingadui ca vreun cuvant al Sau sa cada la pamant.


Iata ca noi uitam prea adesea pe Dumnezeul nostru ,pe cand El Se gandeste mereu la noi cu dragoste .El nu poate sa uite pe Fiul Sau ,care este chezasul Legamantului Sau nici pe Duhul Sfant ,care este elementul de legatura al Legamantului nici slava Sa care este legata de acest Legamant .


"De aceea temelia lui Dumnezeu ramane tare "si nici un credincios nu poate pierde mostenirea dumnezeasca la care are drept prin acest Legamant.

C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Acest verset (PROV 3:6) a fost unul dintre cele versete care ma ajutat sa nu ma bazesc pe mine...foarte frumos este legat.

Ce bine este sa ii dam Lui toate slava. Caci El merita....

Speranta spunea...

Dumnezeu nu va ingadui ca vreun cuvant al Sau sa cada la pamant .

Sa-l cinstim cu increderea in El.