~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 16 iunie 2010

O, INIMA LINISTITA

"...In liniste si odihna va fi mantuirea voastra,in seninatate si incredere va fi tariea voastra . (Isaia 30:15)

Starile de tulburare sau agitare ,ca si cele de nehotarare si de indoiala ne slabesc duhovniceste .La ce mai putem fi buni ,daca noi santem obositi sau istoviti din cauza ingrijorarilor ?

Ce castigam noi prin temerile noastre sau prin tulburarea noastra ,decat sa ajungem incapabili sa lucram sau sa luam o hotarare inteleapta ?Credinta dinpotriva ne ridica deasupra greutatilor noastre .Dumnezeu sa ne dea har sa ramanem in pace .

De ce sa alergam din casa in casa ca sa spunem mereu aceias trista poveste ,a carei repetare ne face tot mai bonlavi?Chiar stand in casa ,de ce sa ne vaitam in marea ingrijorare din pricina prevestirilor neplacute care poate nu se va intampla niciodata ?

Nu este mai bine sa ne tinem limba linistita ,ba chiar mai mult ,sa ne tinem inima linistita ?Oh ! Daca am putea sa ramanem in pace ,aducandu-ne aminte ca Domnul este Dumnezeu .Sa invatam sa avem incredere in Dumnezeu !Sfantul lui Israel va ocroti si va izbavi pe ai Sai.

El nu uita fagaduintile Sale Sfinte Chiar de s-ar prabusi muntii ,nici un cuvant al Sau nu se va pierde .Se cuvine ca noi sa ne incredem El .
Ramai in pace ,suflet al meu ,si sprijineste-te pe Dumnezeu.

C.H. SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

El sa ne ajute sa ne sprijinim pe Cuvantul Lui...si atunci vom avea pace...

Speranta spunea...

"Credincios este Domnul:"El ne va da har ca sa avem o inima linistita,in vremuri dificile.