~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 14 iunie 2010

PICIOARE INTARITE


"Dumnezeu este taria mea, El imi face picioarele ca ale cerboaicei si ma face sa merg pe locuri stincoase ."(Habacuc 3;19)


Increderea pe care omul lui Dumnezeu o arata aici este tot una cu o fagaduinta ,caci ce a primit credinta este o realitate care intra in planul lui Dumnezeu .


Proorocul a trebuit sa treaca prin incercarile aspre ale lipsei si ale foametei ,dar a trecut biruitor prin ele ,pentru ca Dumnezeu l-a sprijinit ,El insusi a fost taria lui .Priviti !Dumnezeu Cel Atotputernic este taria noastra !cat de minunat !




Apoi Dumnezeu i-a intarit picioarele .Cerboaicele sar pe deasupra colturilor de stanca si a gropilor ,fara sa-si piarda echilibru .Tot asa si Domnul nostru ne ingaduie sa inaintam pe cararile intortochiate ale vietii acesteia ,fara sa ne pocticnim .


El va intari picioarele noastre in asa fel ca vom trece cu usurinta prin locuri pe unde ,fara Dumnezeu ,am fi nimiciti cu siguranta .Intr -una din zile vom fi chemati chiar pe locurile cele mai inalte .




Chiar acolo ne vom urca ,pe muntele lui Dumnezeu pe locuri inalte unde totul este numai stralucire .Ce picioare sint picioarele credintei ,cu care urmarind zorile dimineteii ,ne vom urca pe muntele Cel Sfant al Domnului.


C.H.SPURGEON

5 comentarii:

Anca spunea...

frumos :)
si Doa,me ajutane ..s aai parte de muult har !

Speranta spunea...

Anca ,multumesc pentru incurajare ...esti o scumpa !sa ai o zi binecuvantata de Dumnezeu cu mult har!

Ellie spunea...

Ce frumos ai scris...Si ce mare incurajare avem noi in Domnul Nostru Isus. El este intradevar taria noastra...Domnul Isus sa te binecuvinteze!

Speranta spunea...

Ellie ,multumesc pentru ca iti faci timp sa citesti...Domnul Isus sa te binecuvinteze!

Anca spunea...

Ai un premiu si o leapsa la mine pe blog ..pupici