~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 10 iunie 2010

O INIMA TARE

"Nadajduieste in Domnul ! Fii tare ,imbarbateaza -ti inima si nadajduieste in Domnul (Psalmul 27:14 )

Da,nadejdea noastra sa fie in Domnul ;El este vrednic de a fi nadejdea noastra si El nu va lasa sa fie dat de rusine ,sufletul care se increde in El .Asteptarea noastra sa fie fara teama (neclintita ) .Sa nadajduim ca Dumnezeu ne va da o mare izbavire si sa fim gata sa-L laudam pentru aceasta .

Fagaduinta care este in stare sa ne incurajeze este la miljocul versetului :"imbarbateaza-ti inima ". Ea merge drept in punctul care are nevoie de ajutor ,in centrul fiintei noasre ,care este inima noastra .

Daca inima este sanatoasa ,totul va merge bine .Inima are nevoie de liniste si odihna si ea primeste acestea dupa ce a fost intarita .O inima tare ramane in liniste si incredere si raspandeste puterea sa in toata fiinta noastra .

Cine poate sa patrunda pana la izvorul ascuns al vietii ,adica pana la inima ,ca s-o intareasca ,decat numai Dumnezeu ,care a zidit-o .Dumnezeu este plin de putere si poate sa dea aceasta putere la cei ce nu o au .

Fiti dar cu inima ,caci Domnul va va face parte de puterea Lui ,astfel ca sa fiti linistiti in timpul furtuni si bucurosi in necaz .Cel ce a scris aceste randuri poate sa spuna ca si David :

"Nadajduieste in Domnul ".El a facut acest lucru si ni-l spune si noua ,caci el a invatat dintr-o lunga si adanca experenta ca este bine pentru om ca sa nadajduiasca in Domnul.
C.H.SPURGEON



2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce frumos ai scris...lucruri de imbarbatare si incurajare. Domnul Isus sa te ajute si sa iti dea har zi cu zi....

Speranta spunea...

Cine poate sa patrunda la inima?ca sa o intareasca ...numai Dumnezeu care a zidit-o