~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 20 mai 2010

RANIREA FACUTA PENTRU VINDECARE

"Veniti sa ne intoarcem la Domnul?Caci El ne-a sfasieat ,dar tot El ne va vindeca ,El ne-a lovit ,dar tot El ne va lega ranile .(Osea 6:1 )

Inainte de a vindeca ,Domnul gaseste cu cale sa loveasca .El face aceasta cu mana sigura a chirugului ,condusa de dragostea inimii Sale parintesti .Dar inainte de a bandaja ,El loveste :fara aceasta ar fi o lucrare necompleta .

legea a fost data inainte de Evanghelie :si Dumnezeu face sa se nasca in noi simtamantul nevoii de a ne intoarce la El ,inainte de a ne veni in ajutor .Esti tu zdrobit de lucrarea convingatoare a Duhului ?

Sau poate te gasesti in duhul robiei care-ti insufla frica ?Acestea iti dau simtamantul nevoiei ca ranile inimii tale sa fie legate si vindecate prin Evanghelie.

Nu desnadajdui ,sarmana inima ,ci vino la Domnul cu ranile tale sangerande si gandurile tale negre .Numai El te poate vindeca si in aceasta e toata placerea Sa:
lucrarea Lui este de a bandaja inimile zdrobite ,ranite ,si El singur are o indemanare desavarsita si slavita.

Deci nici o intarziere !Dar ,sa ne intoarcem la Domnul Dumnezeu de care ne-am indepartat .Sa-I spunem de ranile noastre arzatoare si Sa-L rugam sa-Si termine lucrarea .

Oare chirugul face o taietura ca apoi sa-si lase pacientul sa sangereze pana va muri ? Si Tu ,Domnul meu ,ai putea sa lasi sa se mareasca suferinta unui suflet si a unei sarmane inimii tulbure?Nu,Doamne ,aceasta n-o vei face niciodata!
C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

El singur are o indemanare desavarsita si slavita pentru noi...

Speranta spunea...

Numai El , poate vindeca orice inima zdrobita ,ranita ..."si prin ranile Lui suntem tamaduiti."