~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 14 mai 2010

BINECUVINTEAZA PE CEI NEINSEMNATI

"...va binecuvanta pe cei ce se tem de Domnul ,pe cei mici si pe cei mari .(Psalmul 115:13)

Iata un cuvant imbucurator pentru aceia care sant intr-o stare smerita si trec prin greutati .Dumnezeul nostru priveste cu bunatate pe aceia care au un venit mic ,putina trecere (influienta )si n-au talent .

El se ocupa de cele mai mici lucruri ale creatiunii Sale ,se ocupa si de vrabii.Nimic nu este prea mic pentru El caci se foloseste de agenti ne insemnati in ochii nostri pentru implinirea planurile Sale .

Deci cel mai slab dintre noi sa ceara binecuvantarea Sa,si va vedea starea sa, oricat ,de ne -insemnata ar fi ,luminata de fericire .

Printe cei ce se tem de Domnul se afla si mici si mari;unii sant prunci,altii uriasi ,dar toti sant binecuvantati .O credinta mica este binecuvantata ;o nadejde sovaitoare este binecuvantata ;orice har dat de Duhul Sfant ,poarta in El o binecuvantare .

Mai mult, Domnul Isus a rascumparat pe cei mici in ochii lumii si pe cei mari cu acelasi sange ,si El a spus ca va paste si mieluseii ca si oile .

Nici o mama nu-si dispretuieste copilul pentru ca este mic ;din contra ,cu cat e mai slab ,pipernicit ,cu atat ii arata mai multa atentie .

Daca la Domnul se gaseste o preferinta ,apoi El claseaza pe oameni de la "mici la mari",si nu de la" mari la mici .

C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

O, ce cuvant imbucurator...sa stim Ca Domnul Nostru are grija si de noi, cei mici.

Speranta spunea...

Domnul Isus a rascumparat pe cei mici si pe cei mari cu acelasi sange...
Slavit sa fie Numele Lui.