~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 30 mai 2010

EL TOTDEAUNA MA ASCULTA

"Domnul imi asculta cererile si imi primeste rugaciunea ."(Psalmul 6:9)

Eu am facut aceasta experenta si m-am incredintat ca Dumnezeu este adevarul .El a raspuns in deosibite feluri minunate ,robilor Sai,in toate timpurile Si astazi El asculta cererea mea si nu-Si va inchide urechea la rugaciunea mea .

Iata pentru ce iau ca pentru mine ,fagaduinta care tasneste din inima psalmistului si mi-o insusesc."Domnul imi primeste rugaciunea."El o va primi ,se va gandi la ea si imi va raspunde in felul si la timpul pe care intelepciunea Sa plina de dragoste il stie ca este cel mai potrivit .

Eu iau petitia mea in mana ,o duc inaintea marelui imparat ,El ma primeste in audienta si cu toata dragostea imi primeste cererea .Vrasmasi mei nu ma asculta ,dar Domnul ma asculta .

Ei rad de rugaciunile mele pline de lacrami,dar Domnul meu nu face asa ;urechea si inima Lui sant gata sa-mi primeasca rugaciunea .

Ce primire pentru un biet pacatos ca mine !Noi primim pe Domnul Isus si Dumnezeu ne primeste pe noi si rugaciunile noastre ,pentru dragostea Fiului Sau.

Binecuvantat sa fie Sfantul Sau Nume care ne asculta cererile noastre in asa fel ca ele patrund slobode pana dincolo de portile de aur .Mantuitorule ,care iei aminte la cererile mele,invata-ma sa ma rog!

C.H. SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Bumai Domnul Nostru Isus poate sa ne asculte rugaciunile noastre si sa le implineasca dupa voia Lui.

Speranta spunea...

Da,El ne asculta rugaciunea ,dar nu pe toate le implineste ...dar sunt rugaciuni care le implineste ...