~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 23 februarie 2010

LA TIMPUL LUI DUMNEZEU

"Caci este o proorocie a carei vreme este hotarata ,se apropie de implinire ,si nu va minti;daca zaboveste ,asteapt-o ,caci va veni si se va implini negresit ."(Habacuc 2:3)

Harurile lui Dumnezeu pot sa intarzie ,dar ele sant sigure.In intelepciunea Sa dumnezeiasca ,Domnul a hotarat un timp pentru aratarea puterii Sale ;si timpul Sau este cel mai bun .

Noi suntem grabiti;vazand unele binecuvantari revarsate asupra fratilor nostri ,dorinta noastra se aprinde si ne face sa suspinam ;dar Domnul va implini fagaduintele Sale fara sa lucreze mai devreme si nici mai tarziu decat la timpul hotarat .

Fagaduinta lui Dumnezeu ne este aratata aici ca un lucru viu si adevarat .Ea nu este niciodata o litera moarta ,asa cum am fi ispititi sa ne temem .daca ar trebui sa asteptam mult timp implinirea ei .

Cuvantul viu vine de la Dumnezeu cel viu ,si daca pentru implinirea Lui ni se pare ca trebuie sa treaca prea mult timp ,in realitate nu este asa .Dumnezeu nu intarzie niciodata ,dar El incearca rabdarea noastra pana ce ajungem sa recunoastem credinciosia Sa.

Nici una din fagaduintele Sale "nu ne va insela ".Nici una nu se pierde ,toate vor avea implinirea lor .Nici una n-are nevoie sa fie reinoita ca o polita care se intoarce neplatita .Fagaduinta se va implini sigur si nu va intarzia deloc.

C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Nici una din fagaduintele Sale "nu ne va insela ".Nici una nu se pierde ,toate vor avea implinirea lor....

Cat de bine este sa vedem cu bucurie Harul Lui pentru noi.

Speranta spunea...

...fagaduintelelui Dumnezeu oricate ar fi ele ,toate in El sant "da "; si "Amin".


Multumim lui Dumnezeu pentru Harul Lui