~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 5 februarie 2010

MARETIA HARULUI

"...Harul Meu iti este deajuns;caci puterea Mea in slabiciune este facuta desavarsita ..."(2Corinteni 12:10)

Sa pretuim slabiciunea noastra,caci ea da prilej puterii dumnezeiesti sa se arate .Daca noi n-am fi simtit slabiciunea noastra fireasca ,n-am fi cunoscut niciodata puterea harului.

Domnul sa fie binecuvantat pentru tepusurile din carne ,acesti soli ai Satanei ,caci ele ne silesc sa cautam puterea lui Dumnezeu .Acest raspuns pretios din versetul de mai sus ,iesit chiar de pe buzele Domnului,trebuie sa fi facut pe Apostolul Pavel sa tresara de bucurie .

Harul lui Dumnezeu este deajuns pentru mine!si desigur ,acest raspuns este deajuns .Daca aerul este deajuns pentru pasari ,apa oceanului pentru peste ,oare harul Tatalui Ceresc ,al Dumnezeului nemarginit ,nu va fi deajuns pentru nevoile mele cele mari ?

Acela care a creat si tine in mana Sa pamantul si cerul ,nu este El in stare sa ingrijeasca de toate nevoile unui verme ca mine ?Sa ne sprijinim deci pe Dumnezeu si pe harul Sau .Daca El nu inlatura imediat suferint noastra ,El ne da totus taria de a o indura .

Prin ajutorul Sau ,omul obosit va trece muntii iar omul sarac va birui pe cei mari si puternici .Face mult mai mult sa avem puterea lui Dumnezeu ,decat sa avem puterea noastra propie ;caci puterea noastra ,chiar daca ar fi de o mie de ori mai mare decat realitatea ,ea n-ar fi deajuns in fata vrasmasului cu care avem de a face ;

Si chiar de am fi mai slabi decat santem in realitate ,noi totus am putea totul ,prin Domnul Isus Hristos care ne intareste.
C,H. SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Numai prin ajutorul Lui noi putem trecem munti inalti...

Speranta spunea...

Ellie,Dumnezeasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia...prin ...puterea Lui.