~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 20 decembrie 2009

FOLOSESTE CE TI-A DAT DUMNEZEU

"Daca slujeste cineva ,sa slujeasca dupa puterea pe care i-o da Dumnezeu.(1Petru4:11)
Apostolul Petru spune:"Daca slujeste cineva sa slujeasca dupa puterea pe care i-o da Dumnezeu."Cand Dumnezeu iti incredinteaza o slujba .El iti da tot ce ai nevoie pentru a o duce la capat .

De fapt ,daca iti analizezi propiile abilitati ,poti deosibi care este chemarea ta.Winston Churchill a spus :In viata fiecaruia apare un moment special cand cineva te bate pe umar si iti ofera sansa de a face special ,unic pentru tine potrivit talentului tau.

Ce tragedie este daca acest moment te prinde nepregatit si lipsit de calificare ,pentru asa ceva care ar fi putut sa fi cel mai minunant moment ."Nu poti fi mereu ceea ce doresti sa fi.dar poti fi tot ceea ce Dumnezeu doreste sa fii.

Si aceasta pentru ca Dumnezeu da "fiecaruia dupa puterea lui "(Matei 25 :15)Ce iti place sa faci si ce faci cel mai bine ?Este cumva muzica puntul tau forte ?Sau lucru cu numere ?Sau copiii?

Apostolul pavel spune:"sunt felurite daruri ,dar este acelas duh;Sunt felurite slujbe ,dar este acelas Domn."(1Corinteni 12:4-5)Aceasta inseamna ca unele lucruri pe care unii le considera plictisitoare pe tine te vor umple de energie si te vor imbogati.

Biblia spune :ca Dumnezeu zideste o casa duhoviniceasca "(1Petru 2;5 ) si esteloc pentru fiecare dintre noi in ea .Cand stii lucru acesta ti se spulbera conceptia gresita ,ca nu esti valoros pentru ca nu ai aceleasi talente ca altii.Totodata ,ti se defineste responsabilitatea ta prezenta renuntand la ideea ca tu ar trebui sa faci totul .

Scopul tau trebuie sa fie trairea in limitele planului lui Dumnezeu pentru tine .Asa ca in loc sa te scuzi pentru abilitatile pe care nu le ai ,descopera darurile pe care ti le-a dat Dumnezeu si punele in slujba imparatiei Lui.

Preluat din cuvantul lui Dumnezeu
Meditatii zilnice




Niciun comentariu: