~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 25 septembrie 2017

NU TE INDOI DE CUVANTUL LUI DUMNEZEU






















"Astfel, credinta vine in urma auzirii;iar auzirea vine prin Cuvantul lui Hristos. (Romani 10:17)

Poti avea dubiu in ceea ce priveste propiile tale abilitati, dar nu te indoi niciodata de abilitatile lui Dumnezeu - sau de promisiunile Sale si de dorinta Lui de a le implini.Psalmistul a scris: "Ti sa marit faima prin implinirea fagaduintilor "(Psalmul 138:2) Singurul lucru din univers pe care Dumnezeu l-a pus deasupra Numelui Sau este Cuvantul Sau.

Asa ca umple-ti mintea cu el ,rosteste-l zilnic si nu-l pune niciodata sub semnul intrebarii.

Indoiala isi are deseori originea in inclinatia noastra de a ne increde in fortele propii. Increderea in sine este un concept cu mare priza la public; el ne incurajaza sa ne bazam pe propiile noastre competente si abilitati.

Insa Biblia spune: "Cine se increde in inima lui este un nebun, dar cine umbla in intelepciune va fi mantuit."Proverbe 28: 26). Dupa cum  spune si versetul din inima sau centrul Bibliei: "Mai bine este sa cauti un adapost in Domnul,decat sa te increzi in om.(Psalmul 118:8)

Asa ,dar pune-L pe Dumnezeu in centru increderii tale, nu pe tine insuti sau pe oricine altcineva.Te indoiesti de tine insuti si de propia ta valoare?

Iti pui la indoiala abilitatea de a-ti dezvolta cariera? Iti pui la indoiala abilitatea de a lega pretenii sanatoase?

In ciuda faptului ca a trait alaturi de Domnul Isus aproape trei ani si i-a auzit promisiunea ca va invia
dintre cei morti,Toma a spus totusi: "Daca nu voi pune degetul meu in semnul cuielor, si daca nu voi pune mana mea in coasta Lui ,nu voi crede."(Ioan 20: 25)

Domnul Isus i-a intors spatele lui Toma din cauza necredintei lui? Nu, El nu respinge niciodata o inima sincera.Domnul Isus s-a aratat in persoana si a rezolvat toate indoielile lui Toma. si pe masura ce citesti Cuvantul Sau si Ii cauti Fata, El iti va usura povara slabiciunilor si a necredintei.

Cand incetezi sa mai traiesti in lume "simturilor" si inveti sa umbli prin credinta, indoielile tale vor incepe sa dispara una cate una. { Bob & Debby Gass)

Niciun comentariu: