~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 10 septembrie 2017

NICIODATA PARASIT

























"Caci Eu sunt Domnul Dumnezeul tau,care te iau de mana dreapta si-ti zic:"nu te teme de nimic,Eu iti vin in ajutor!(Isaia 41:13)

Potrivit lui HernyJacobsen ,sase minieri scotieni au fost nevoiti sa ia o decizie infioratoare. In timp ce lucrau la circa 500 de metri adancime, stalpii ce unei galerii au cedat,si unul dintre colegii lor a fost prins sub daramaturi. Imediat,apa si noroiul au inceput sa inunde galeriea.

Minerii si-au dat seama ca, foarte curand,toate galeriile de evacuare vor fi inundate si vor fi blocati inauntru daca nu for fugi imediat.

Cu o mare agonie si sfasiere de inima, cei sase au hotarat sa-si lase colegul  sa moara sub daramaturi,pentru a nu fi cu totii inmormantati de vii, in timp ce ar fi incercat sa-l salveze.Au fost nevoiti sa-l abandoneze.

In contrast. Dumnezeu nu este niciodata fortat sa uite macar pe vreunul dintre copiii Sai .Indiferent cat de disperata poate sa fie situatia sau cat de grele vor fi problemele cu care ne confruntam.Tatal nostru ceresc sta langa noi gata sa intervina in cele mai mari nevoi ale noastre,cu intelepciuna si puterea Sa infinita .

In nici o imprejurare si niciodata El nu va renunta la cei pe care i-a cumparat cu sangele pretios al Fiului Sau. Poate ca uneori ne simtim abandonati, dar nu vom fi niciodata parasiti.

David a scris in Psalmul 27  ca se bucura de grija suverana a lui Dumnezeu.El si-a imaginat ca daca se va intampla chiar si ceea ce este neimaginat -  sa fie parasit de mama si tatal sau - Dumnezeu nu-l va parasi niciodata.

Ai curaj iubite crestine. Chiar daca legaturile pamantesti si prietenia umana vor cade .El care te iubeste cu dragoste eterna va contiuna sa poarte de grija fiecarui copil din familia Sa. {P.R.V.}

Tu totdeauna, Doamne esti, cu mine / Si nici o clipa nu ma lasi./Puterea Ta e taina ce ma tine
/Din cel dintai la cei din urma pasii .{C.Ioanid}

Niciun comentariu: