~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 19 septembrie 2014

FOLOASELE ALTORA





















"Fiecare din voi sa se uite nu la foloasele lui ,ci la foloasele altora.(Filipeni 2:4)

Daca doresti sa devii asemenea Domnului Isus ,uita de sine si traieste pentru altii !Ia aminte ."Caci Fiul omului n-a venit sa I se slujeasca ,ci El sa slujeasca si sa-Si de viata rascumparatoare pentru multi!(Marcu 10:45)

Daca nu te rogi pentru o inima generoasa ,Insa practici generozitatea ,inima va urma faptele .Atata vreme cat esti un semanator ,Dumnezeu iti va darui samanta .

"Cel ce da samanta semanatorului si paine pentru hrana ,va va da si va va inmulti si voua samanta de semanat si va face sa creasca roadele neprihanirii voastre (2Corinteni 9:10) Daca El nu-ti daruieste acum toata samanta de care ai nevoie poate inca n-ai devenit un semanator.

Intotdeauna fa mai mult decat ti se cere .Rebeca a facut asa si-a devenit mireasa lui Isaac si mostenitoarea binecuvantarilor tatalui sau,Ai idee cata apa poate sa bea o camila insetata?

Ei bine ,Rebeca a adapat un alai intreg de camile pentru un necunoscut ,si chiar daca nu stia in acel moment .Isi scria CV-ul. Nu rata niciodata oportunitatea de a darui sau de a manifesta bunatatea;caci nu sti ale cui camile le adapi,sau care usi ale oportunitatii le deschizi.

In loc sa fii mereu "mireasa la nunta " sau "cadavrul la inmormantare",invata sa asezi nevoile altora inaintea nevoilor tale

Urmeaza exemplu macedoneenilor .Ia aminte :"Va marturisesc ca au dat de buna voie ,dupa puterea lor ,si chiar peste puterile lor.Si ne-au rugat cu mari staruinte pentru harul si partasia la aceasta strangere de ajutoare pentru sfinti.


Si au facut acesta nu numai cum nadajduisem ,dar s-au dat mai intai pe ei insisi Domnului,si apoi noua.prin voia lui Dumnezeu .(2Corinteni 8:3-5) Exista o formula prin care poti face ca viata ta sa conteze!` ~Bob GASS~





















Niciun comentariu: