~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 12 octombrie 2012

POTI COBORA DE PE MUNTE?



        "Atat timp cat aveti lumina credeti in lumina."

Cu toti avem momente cand ne simtim cum nu se poate mai bine si spunem:"Ma simt apt pentru orice ; ce bine- ar fi sa ramanem asa tot timpul!" dar nu suntem chemati sa ramanem asa tot timpul. Acele momente sunt momente de iluminare launtrica , pe care apoi trebuie sa le traim in practica chiar si atunci cand nu suntem deloc inclinati sa facem asta.

Multi dintre noi nu suntem buni pentru aceasta lume de toate zilele atunci cand nu suntem "pe varful muntelui ".Si totusi trebuie sa ne ridicam viata obisnuita la standardele revelate in ceasuri de inaltare.

Nu lasa niciodata sa dispara un sentiment care s-a trezit in tine intr-un ces de inaltare. Nu-ti pune picioarele mintii tale sa se odihneasca la caldura,spunand: "Ce stare minunata !" Actioneaza imediat . fa ceva ,tocmai pentru ca n-ai vrea sa faci nimic . Daca,la o ora de rugaciune ,Dumnezeu ti-a aratat ceva de facut ,nu spune :"Voi face" ; fa acel lucru!

Ia-te de ceafa si scutara lenea cuibarita in tine. Lene se vede intotdeauna in tanjirea dupa ceasuri de inaltare ;vorbim despre ajuncerea la momente inaltatoare. Trebuie sa invatam ca,in zile de intuneric ,sa traim la inaltimea lucrurilor pe care le-am vazut pe munte.

Nu te Da batut din cauza ca nu ai reusit adata ; incearca din nou . Distruge-ti orice posibilitate  de retragere si ramai predat lui Dumnezeu printr-un act de vointa .Nu-ti schimba niciodata deciziiile ,insa ai grija sa iei fiecare decizie in lumina ceasului de inaltare!~ Oswald chambers~

2 comentarii:

Raveca spunea...

acum am cobarat de pe munte,urcusul a fost greu,dar coborasul mi-a dat rezistenta,sa ma mai urc din nou...

Speranta spunea...


Asa este cale catre cer cu urcus si mai cobaram si-n vale cu incercari si suferinta.Dar multumim lui Dumnezeu caci El ne da biruinta...

Multumesc pentru vizita!

O saptamana placuta iti doresc!