~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 27 octombrie 2012

SA LASI CEVA IN URMA



" Multumiri fie aduse lui Dumnezeu,care...raspandeste prin noi in orice loc mireasma cunostintei Lui.'2 ~ Corinteni2:14~

Hotul a crezut ca a comis o spargere perfecta.N-a lasat nici o urma - sau cel putin asa a crezut.Lucrul de care nu tinuse cont era ca cineva ar fi putut sa-si aduca aminte de felul in care mirosea.

Un martor si-a adus totusi aminte si a identificat suspectul din cauza a ceea ce lasase in urma sa.

Lasam cate ceva oriunde ne ducem.Nu vorbesc de miros,ci de influienta.O povestire de Stuart Holden ne aminteste de acest adevar.Un tanar care locuia intr-o pensiune isi pregatea bagajele pentru a se muta in alt oras.Cand propetarul pensiunii l-a intrebat daca a stransese totul,el a raspuns : "Cred ca da .Vreau sa fiu sigur ca n-am lasat nimic in urma."

Cu intelepciune ,propietarul i-a amintit:"Este totusi un lucru pe care-l vei lasa in urma ta ,tinere.Inflienta ta ".

Daca est crestin ,ai fost chemat de Dumnezeu sa lasi ca influienta vietii tale sa faca o impresie favorabila asupra altora,chiar asupra acelor pe care nu-i cunosti personal.La,birou ,acasa,la magazin sau scoala,este asemanatoare influienta ta cu cea a Domnului Isus Hristos?

Te cunosc oamenii din cauza comentariilor tale pline de amabilitate,a interesului tau plin de dragoste ,a spiritului de generozitate si a respectului fata de altii? Daca nu,atunci lasi in urma ta o influienta care este mai rea decat mirosul care l-a tradat pe hotul care a fost prins.

Apostolul a spus ca "noi suntem inaintea lui Dumnezeu ,o mireasma a Domnului Isus Hristos printre cei care sunt pe calea mantuirii si printre cei ce sunt pe calea pierzarii (2Corinteni 2:15)O astfel de influienta trebuie sa lasam in urma noastra.~P.R.V.~

Niciun comentariu: