~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 16 octombrie 2012

O INIMA LINISTITA



"...In seninatate si incredere va fi taria voastra .' ~Isaia 30 :15 ~

Starile de tulburare sau de agitare, ca si cele nehotarate si de indoiala sant intotdeauna pricini care ne slabesc duhovniceste .La ce mai putem fi buni ,daca noi santem obositi sau istoviti din cauza ingrijorarilor ?Ce castigam noi prin temerile noastre sau prin tulburarea noastra,decat sa ajungem incapabili sa lucram sau sa luam o hotarare inteleapta?

Credinta ne ridica deasupra greutatilor noaste O,de ni s-ar da harul sa ramanem in pace! De ce sa alergam din casa in casa sa spunem mereu aceasi trista poveste,a carei repetari ne face tot mai bonlavi ?Chiar stand in casa de ce sa ne vaitam in marea ingrijorare din pricina prevestirilor neplacute care nu se vor intampla niciodata?

Nu este mai bine sa ne tinem limba linistita ,ba chiar mai mult sa ne tinem inima linistita ?O daca am putea sa ramanem in pace ,aducandu-ne aminte ca Domnul este Dumnezeu.Sa invatam sa avem incredere in Dumnezeu! Sfantul lui Israel va ocroti si va izbavi pe ai Sai.

El nu uita fagaduintele Sale sfinte .Chiar daca s-ar prabusi muntii ,nici un cuvant al Sau nu se va pierde.Se cuvine ca noi sa ne incredem in el si, daca noi Ii aratam incredere ,linistea care va veni peste noi din acesta incredere,ne va face tot asa de fericiti ca si duhurile care stau in jurul tronului Sau

Ramai dar in pace ,suflete al meu ,si sprijineste-te pe pieptul Mantuitorului tau.

~C.H.SPURGEON~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Intravedar este bine sa avem o inima linistita. De cate ori ne framanatam ... pentru numic.

Domnul sa ne ajute sa ramanem in pace, aducandu-ne aminte ca Domnul este Dumnezeu!

Iti doresc o zi plin ade pace!

Speranta spunea...


Multumesc pentru vizita si pentru pentru cuvintele pline de incurajare!

Dumnezeu este mare si plin de indurare...Si inima El poate s-o linisteasca!

Multe binecuvantari iti doresc!