~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 29 aprilie 2012

ASCULTARE - SI APOI ?



" Indata ,Isus a silit pe ucenicii Sai sa intre in corabie,si sa treaca inainte Lui de cealalta parte...
~ Marcu 6:45 ~

Noi suntem in stare sa credem ca,daca Domnul Isus Cristos ne sileste si noi Il ascultam,El ne va conduce spre mari succese .Nu trebuie sa ne gandim niciodata ca visele noastre de succes sunt scopul lui Dumnezeu pentru noi;scopul Lui poate fi opusul.

Avem ideea ca Dumnezeu ne conduce spre o tinta anume ,spre un tel dorit;El nu face asta .Problema ajungerii la o tinta anume este de mica importanta .Ceea ce noi numim proces ,Dumnezeu numeste tinta .Care cred eu ca este scopul Lui Dumnezeu ?

Scopul Lui este sa depind de El si de puterea Lui acum.Daca pot sa raman calm si neclantit in miljocul luptei,scopul lui Dumnezeu se implineste in mine .Dumnezeu nu lucreaza in vederea unui anumit sfarsit ;tinta Lui este procesul -adica sa-Lvad pe El umbland pe mare .Procesul ,nu finalul lui,Il slaveste pe Dumnezeu.

Dumnezeu ne pregateste pentru acum,nu pentru ce va vi imediat dupa aceea.Scopul Lui este pentru minutul acesta ,nu pentru ceva din viitor .Nu trebuie sa ne preocupe ce va urma dupa ce ascultam;gresim si ne ratacim cand gandim la ce va urma.Ceea ce oamenii numesc instruire ,pregatire ,Dumnezeu numeste scop.

Scopul lui Dumnezeu este sa ma faca in stare sa vad ca El poate pasi chiar acum peste haosul din viata mea.Daca avem in vedere un scop mai indepartat ,nu acordam suficienta atentie prezentului;dar daca intelegem ca ascultarea este scopul,atunci fiecare clipa care vine este pretioasa. ~Oswald Chambers~

Niciun comentariu: