~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 4 ianuarie 2012

EXEMPLUL NOSTRU CEL MAI SFANT


"Am nercumat pe Domnul inaintea ochilor mei;cand este El la dreapta mea,nu ma clatin."(Psalmul 16:8 )


Acesta este cel mai bun fel de viata .Avand pe Domnul necurmat inaintea ochilor nostri,avem cea mai mareata tovarasie,cel mai sfant model de viata ,cea mai dulce mangaiere si cea mai puternica inraurire .Daca ar trebui sa fac o alegere care sa tina toata viata,as alege :"  Sa am  necurmat pe Domnul inainte ochilor mei ". 


Starea normala a unui om al lui Dumnezeu este ca totdeauna ochii lui sa priveasca in ochii Domnului  sau si urechile lui sa auda glasul Lui.Dumnezeul sau este asa de aproape de el ,incat umple totul in jurul sau si trage linia vietii sale.


Cata nebunie ar fi indepartata ,cate pacate ar fi biruite ,cate virtuti ar fi eliberate ,si cata bucurie am cunoaste daca am avea pe Domnul totdeauna inaintea ochilor nostri .Si de ce nu?


Aceasta este calea ca sa fii in siguranta .Daca Domnul umple totdeauna gandurile noastre ,vom da dovada de multa pace si de o adevarata siguranta ,pentru ca Dumnezeu este de fata necurmat.El este la drepta noastra ca sa ne conduca si sa ne ajute ;astfel noi nu ne vom inspaimanta in fata puterii,insalatoriei si usuratatii oamenilor .


Cand Dumnezeu este la drepta noastra,santem siguri ca nu ne vom clatina .Veniti  numai ,vrasmasi ai adevarului,repeziti- va daca vreti ca o furtuna spre mine ,caci Dumnezeu ma pazeste si ma sprijineste;El locuieste cu mine .De cine sa-mi fie frica?-C.H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce buna amintire....sa il avem pe Domnul ca exemplu nostru de a trai.

El sa umple gandurile noastre.... ca sa traim pentru El si sa ii da-m slava cuvenita!

Iti doresc o zi plina de har...

Speranta spunea...

Ellie,avand pe Domnul necurmat inaintea ochilor nostri...Cel mai sfant model de viata...

Multumesc mult pentru vizita!

Dumnezeu sa te binecuvinteze cu mult har...