~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 28 noiembrie 2010

DOMNUL A ASCULTAT RUGACIUNEA


"Isus Hristos este acelasi ieri si azi si in veci!"(Evrei 13:8)"

Dupa ce am putut face o marturie adevarata despre minunata indurare a lui Dumnezeu fata de mine si casa mea ,cred ca va fi interesant pentru cititorii mei sa afle ca mi-a fost dat sa ma intanlesc cu mama lui Carol Culson ,tobosarul cel credincios ,dupa un an si jumatate de la hotararea mea .


Luam parte ca necunoscut la o adunare de rugaciune din orasul Brooklin .

Acolo,o crestina mai in varsta povestea ca sufera si ca a venit cea din urma data in acel loc, dar se bucura de moarte ,pentru ca va regasi pe Carol al ei la Isus.


Fiul ei spunea ea,n-a luptat numai pentru tara,ci era si un luptator a lui Isus Hristos.El a fost ranit la lupta din Gettysburg si a cazut in mainile unui doctor evreu care i-a taiat mainile si picioarele .Cinci zile dupa operatie a murit .


Un camarad al lui mi-a trimis Biblia sa .In scrisoare mi se spunea ca in ceasul mortii lui a chemat pe doctor si i-a spus:" Domnule doctor ,inainte de moarte vreau sa-ti spun ca pe cand imi taiati mainile si picioarele ,cu cinci zile inainte ,m-am rugat Domnului Isus ca sa te hotarasti pentru El ".


Indata ce am auzit aceste cuvinte n-am mai putut sa raman locului ,m-am ridicat ,m-am indreptat spre batrana si i-am intins mana ,spunandu-i ;

"Dumnezeu sa te binecuvinteze ,iubita sora!Domnul a ascultat Rugaciunea fiului

dumitale .

Eu sunt acel doctor evreu pentru care s-a rugat Carol al dumitale .Mantuitorul lui

este acum si al meu ". Selectat

~ Anonim~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce frumos sa traiesti pentru Hristos! Foarte frumos scris...si prezentat.

El sa ne ajute sa fim tari pentru a raspandi cuvantul in toata lumea.

Speranta spunea...

Se poate trai frumos .Chiar de cand esti copil poti sa-L iubesti si sa-l slujesiti Domnului Isus din frageta copilarie...El a fost puterea si sprijinul lui Carol Culson ,Cand ii taia mainile si picioarele .Si El se ruga pentru mantuirea doctorului .

"Domnul a ascultat rugaciunea lui Carol .Doctorul a gasit pe Mesia Fiul lui Dumnezeu Mantuitorul lui .Doctorul spune:Ce bucurie si sotia si copii au gasit pe Mantuitorul
in octombrie 1887.

"Isus Hristos este acelas ieri si azi si in veci!"