~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 10 noiembrie 2010

MAI INTAI DUMNEZEU, APOI CELELALTE





" Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si celelalte vi se vor da pe deasupra ." (Matei 6.33)


Cum incepe Biblia? "La inceput Dumnezeu": Asa sa fie si-n viata noastra .Cautati din tot sufletul vostru mai intai si inainte de toate imparatia lui Dumnezeu ca loc deosebit pentru voi, si neprihanirea Lui care este caracterul vietii voastre.

Celelalte vi se vor da de Domnul insusi,fara ca voi sa va ingrijiti de ele.Tot ce este de trebuinta pentru aceasta viata si pentru evlavie ,vi se vor da pe deasupra .

Ce fagaduinta minunata! Hrana, imbracamintea, locuinta si tot ce trebuie,Dumnezeu Se obliga sa va dea,daca voi Il cautati numai pe El.

Ocupati -va voi cu lucrarile lui Dumnezeu si El se va ocupa de nevoile voastre.

Cand cumparati o marfa de valoare,hartia de impachetat si sfoara de legat va sant date fara plata, adica pe deasupra.Tot asa, cand urmarim lucrurile din imparatia lui Dumnezeu, primim ajutoare pamantesti.

Domnul nu va lasa sa sufere de foame pe acela care este mostenitor al Sau .El nu va lasa gol pe acela al carui suflet este imbracat in neprihanirea lui Dumnezeu. Sa indepartam deci de la noi orice grija care ne roade si sa nu avem alta grija decat sa cautam pe Domnul.

Zgarcenia este saracie si orice ingrijorare este mizerie; increderea in Dumnezeu este o bogatie, iar asemanarea noastra cu El este o mostenire cereasca. Doamne eu te caut pe Tine: Lasa-Te gasit de mine .

C.H.SPURGEON

Niciun comentariu: