~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 29 mai 2010

ASTEPTAND , NU LUAND-O INAINTE

" Da, numai in Dumnezeu mi se increde sufletul ;de la El imi vine ajutorul ."(Psalmul :62-1)

Ce pozitie binecuvantata -asteptand toate numai de la Domnul!Asa sa fie starea noastra in ziua de azi si in fiecare zi .Asteptand timpul Sau de har ,asteptand in slujba Sa ,asteptand in rugaciune -si multumire .


Aceasta pozitie este cea mai buna si adevarata a creaturii in fata Creatorului ,a slujitorului inaintea Stapanului ,a copilului inaintea Tatalui.

Nu ne permitem sa-I dictam lui Dumnezeu ,nici sa ne plangem de El ;nu vom permite nici o stare de iritabilitate si nici o neincredere .In acelas timp .nu o vom lua inaintea norului si nu vom cauta ajutor la altii.Dumnezeu si numai Dumnezeu este asteptarea inimilor noastre .


Binecuvantata siguranta -de la El vine scaparea .Toata slava I se cuvine ,caci numai El poate si vrea s-o savarseasca .Si El o va face in modul Ce mai sigur ,la timpul si in felul Sau .

El ne va izbavi de indoieli ,suferinte ,vorbiri de rau si dureri .Desi nu vedem nici un semn inca de aceasta izbavire ,santem satisfacuti si ramanem in voia Domnului ,caci nu avem nici o indoiala ca dragostea Sa nu ar fi plina de credinciosie .

El va face o lucrarea sigura in curand si noi ii vom lauda indata pentru harul Sau !
C.H. SPURGION

Un comentariu:

Ellie spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.