~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 10 noiembrie 2009

FOLOSESTE CE TI-A DAT DUMNEZEU

"Cat va fi pamantul ,nu va inceta semanatul si seceratul (Geneza 8:22)

Pentru a reusi in viata trebuie sa cauti calauzirea lui Dunbezeu ,sa te pregatesti ,sa depui efort si sa investesti in directia buna.Biblia spune:ca Dumnezeu ne da capacitatea de a castiga bani .Deutronom (8:18 )

Asa ca nu te scuza pentru aceasta .Adevaratul obiectiv al lui Dumnezeu este sa creeze un canal princare sa curga binecuvantarile Lui catre celalti .El nu se opune faptului ca tu ai diferite obiecte atat timp cat ele nu te poseda pe tine !

Dumnezeu doreste ca ce mai mare bucurie a ta sa fie in El. Dadatorul ,nu in bani Lui .Bani pot fi o unealta pentru bine sau rau ,iar unul din motivile pentru care Dumnezeu doreste sa-i ai este sa Se asigure ca ajung in locurile potrivite pentru a-I sprijini planul.

Parintilor ,invatati-va copiii ca economisirea si investitile sunt esentiale pentru o buna ispravnicie .Dar nu e de ajuns sa predicati lucrul acesta ,trebuie sa-l si puneti in practica .

De exemplu ,daca castigi 80.ooo de lei pe an si ii cheltuiesti pe mancare si pe haine de ultima moda ,vei ajunge cu stomacul plin ,o talie groasa!,o gardelopa ticsita de haine si buzunnarele goale !

Biblia spune :"Cat va fi pamantul nu va inceta semanatul si seceratul ".Sa remarcam care este ordinea in acest verset ,mai intai iti plantezi "samanta "
apoi ii dai "timp "si in final strangi" recolta "Semanatul din belsug asigura o recolta imbelsugata.

Fiecare samanta semanata programeaza o recolta.Nu merita sa te abtii la cateva capricii acum ca sa fi linistit mai tarziupentru a implini planul lui Dumnezeu si pentru a-L auzi spunudu-ti ,"Bine ,rob bun si credincios" (Matei 25:21 )

Preluat din Cuvantul lui Dumnezeu
meditati zilnice

Niciun comentariu: