~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 13 noiembrie 2009

FII TENACE

"....sa alergam cu staruinta in alergarea care ne sta inainte ",(Evrei 12;1

La kilometru 32 al traseului Maratonului din Boston se gaseste Dealul dureri i.Aici chiar si atletii de talie mondiala au mari dificultati .Este cea mai lunga si mai abrupta parte a traseului iar cand ajungi in varf toti muschii urla dupa oxigen.

Deci Biblia ne spune : ... sa alergam cu staruinta in alergarea care ne sta inainte ",
noi asociem in general rabdarea cu lipsa de activitate si cu asteptarea .Insa mai exista un tip ,care este mai greu de dobandit -rabdarea care alearga.

Aceasta te ajuta sa perseverezi in ciuda obstacolelor care se ivesc in cale si iti da tenaicitatea de a da rezultate chiar daca ai" inima grea ".


Cu acest gen de rabdare a trasformat Domnul Isus apa in vin ,astfel incat nunta sa nu se trasforme in fiasco .a franit o multime de oameni in desert ,a vindecat un orb din nastere si a purtat povara ce n-o putea imparti cu nimeni -cunostinta faptului ca va fi tradat.

La jocurile Olimpice de la Mexco City ,la finalul unui maraton ,pe stadion a intrat schiopatand un atlet care purta culorile Tanzaniei .Se numea John Steven Aguari
si avea piciorul bandajat din pricina unei cazaturi in timpul cursei .A ajuns ultimul ,si in timp ce trecea linia de sosire ,cineva din multime a strigat :

"De ce n-ai abandonat ?"Atari a raspuns calm si demn: 'tara mea nu m-a trimis aproape 12 000 de kilometri pentru a incepe cursa ; m-a trimis s-o termin .Marele om de stinta, Luis Pasteur, a spus : Secretul care m-a purtat catre teluri a fost tenacitatea ."

Nu uita ,Dumnezeu nu te-a trimis doar sa incepi cursa ,ci si s-o termini si prin harul Sau o vei termina .Deci ,fii tenace

Preluat din Cuvantul lui Dumnezeu
Meditatii zilnice

Niciun comentariu: