~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 9 iunie 2009

EL TI-A DAT CAPACITATEA !

"...El iti va da putere sa le castigi...(Deutronomul(8:18)

Fara straduinta nu -ti vei castiga niciodata potentialul ! Ai urmarit vreodata o furnica ce duce in spate o bucata de paine mai mare decat ea ? Succesul apartine a acelor oameni prea mici pentru a cara in spate lucrul in care cred ,dar sunt incapatanati ca sa renunte !

Daca Dumnezeu Creatorul locuieste in tine ,inseamna ca esti "creativ" .Aceasta inseamna ca atunci cand nu reusesti sa gasesti un loc de munca poti merge si poti grea unul .Daca succesul nu vine dupa tine ,du-te tu dupa el .

Nu exista planuri lipsite de risc .Un tanar l-a intrebat odata pe un om in varsta ."Care este secretul succesului ?" Deciziile intelepte ".Si cum ai invatat sa ei decizii bune ?a intrebat tanarul ."Lund decizii gresite ," a raspuns batranul .

Odata ce iti descoperi dorul si iti indetifici visul pregateste-te sa pornesti ! Nu mai astepta oportunitati .Daca iti folosesti darul lui Dumnezeu cu intelepciune
vei fi suprins de ceea ce poti face .Dar trebuie sa fi un om de actiune !

Dumnezeu nu ne da avere ,ci ne da putere de a o obtine .E o mare diferenta .Prea multi dintre noi stau si asteapta ca El sa le dea totul pe tava .Visul fara actiunea
corespunzatoare doar impovereaza sufletul si nu aduce un castig Dumnezeu iti va da putere de a reusi ,dar trebuie sa profiti de ea ,sa dezvolti un plan si sa perseverezi.
Preluat din Cuvantul lui Dumnezeu
Pentru astazi meditatii zilnice

Niciun comentariu: