~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

luni, 22 octombrie 2018

GANDESTE-TE CAT DE MULT TE-A IUBIT EL!


























"El S'a dat pe Sine insusi pentru noi, ca sa ne rascumpere din orice faradelege,si sa-Si curateasca un norod care sa fie al Lui, plin de ravna pentru fapte bune.(Tit 2:14)

                       Caci dragostea lui Dumnezeu ne strange(2 Corinteni 5:14)

Cat de mult datorezi Domnului meu? A facut vreodata ceva pentru tine? Ti-a iertat pacatele? Te-a acoperit cu haina neprihaniri Sale? Ti-a asezat picioarele pe stanca? Ti-a indrumat cararile? A pregatit cerul pentru tine? Te-a pregatit pentru cer? Ti-a scris numele in Cartea Vietii? Ti-a daruit nenumarate binecuvantari ? A pregatit pentu tine o gramada de binecuvantari, pe care "ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit"(1 Corinteni 2:9)?

Atunci fa pentru Domnul Isus ceva vrednic de dragostea Lui. Nu oferii numai cuvinte Rascumparatorului tau muribund. Cum te-ai simtii daca, la venirea Mantuitorului, ar trebui sa marturisesti ca n-ai facut nimic pentru El, si ti-ai tinut dragostea inchisa ca un lac, fara sa lasi nici o picatura sa treaca la saracii Lui sau spre lucrarea Sa?

Lipseste-te de o asemenea dragoste! Ce cred oamenii despre o dragoste care nu se arata niciodata in actiune? Ei bine, spun: "Mai bine o mustrare pe fata decat o prietenie ascunsa"(Proverbe 27:5)

Cine ar accepta o dragoste atat de slaba, care nu te motiveaza sa faci o singura fapta de lapadare de sine, generozitate, eroism sau zel? Gandeste-te cat de mult te-a iubit El! Si cum S-a dat pe Sine Insusi pentru tine! Cunosti puterea acestei iubiri?

Atunci las-o sa se repeada ca un vant puternic in sufletul tau, ca sa alunge norii asemanarii cu lumea si sa goneasca ceturile pacatului. Fie ca declaratia "de dragul Domnului Hristos" sa reprezinte limba de foc care se aseaza pe capul tau.

Fie ca rapirea divina si inspiratia cereasca sa te inalte de pe pamant, iar Duhul Sfant sa te faca curajos ca un leu si usor ca un vultur in slujba Domnului tau. Dragostea da aripi picioarelor credintei si putere bratelor care lucreaza.

Sa manifestam dragoste pentru Domnul Isus care ne strange atintindu-ne privirile asupra lui Dumnezeu cu o atentie neclintita, hotarati sa-L onoram cu fermitate care nu poate fi neglijati grabindu-ne la lucru cu zel care nu oboseste  niciodata. Fie, ca steaua divina sa ne atraga inspre ceruri catre ea. {C.H.SPURGEON}

Niciun comentariu: