~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 15 iunie 2018

TI S-A DAT HARUL DE A REZOLVA PROBLEMA

























"Har voua si pace dela Dumnezeu Tatal nostru,si de la Domnul Isus Hristos! Filipeni 1:2)

Circumstantele care-i cuceresc pe alti nu are putere in cazul tau, daca ti s-a dat harul de a rezolva problema. Cum si-a putut mentine Pavel bucuria cu toate bataile,tradarile si naufragiile indurate?

Datorita cuvintelor lui Dumnezeu: "si El mi-a zis:Harul Meu iti este de ajuns; caci puterea Mea in slabiciune este facuta desavarsita'...(2Corinteni12:

Harul va fi elementul necesar conduceri unei biserici dificile;purtarii de grija unei persoane inaintate in varsta care necesita mult timp si atentie; purtari neincetate in rugaciune a unui fiu sau fiice "risipitoare"; pastrari unei credinte puternice in ciua tuturor circumstantelor potrivnice.

Cand primim harul ? cand avem mai multa nevoie de el ! Ia aminte " ...ca sa capatam indurare si sa gasim har ,ca sa fim ajutati la vreme de nevoie."Evrei 4;16)

Dumnezeu nu-ti va da azi harul necesar zilei de maine. Insa asemenea manei din desert, cand te trezesti in fiecare dimineata, il vei gasi acolo: harul necesar implinirii fiecarei nevoi.

Una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face este sa-i invidiezi pe ceilalti si sa incerci sa devi ca ei. De ce? Pentru ca: poate ai talent suficient,insa daca nu-l echivalezi cu tot atata har, nu vei avea succes.

De fapt, obtinerea lucrurilor pe care le-ai vazut la altii te poate ingropa, nu binecuvanta.Cum vine harul? "Si acum fratilor ,va incredintez in mana lui Dumnezeu si a Cuvantul harului Sau, care va poate zidi sufleteste..."Fapte,20:32)

In paginile Cuvantului ,vei descoperi o solutie, sau harul de a o aplica, de a invata din ea si de a fi mai puternic. Cuvantul pentru tine ,azi, este "Har ...si pace...{Bob GASS}

Niciun comentariu: