~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

vineri, 31 mai 2013

PRIN APE ...



"Daca vei trece prin ape ,Eu voi fi cu tine si raurile nu te vor ineca; daca vei merge prin foc ,nu te va arde si flacarea nu te va atinge"(Isaia 43: 2)

Aici nu este nici o punte ;avem sa trecem prin ape si trebuie sa simtim puterea suvoaielor .Dar pentru trecerea acestor valuri ,starea de fata a lui Dumnezeu face mai mult decat o barca.

Trebuie ca noi sa fim incercati ,dar biruinta ne este asigurata ,caci Insusi Dumnezeu ,care este mai puternic decat apele mari ,El va fi cu noi ..Greutatile acestei vieti pot sa ajunga la o inaltime foarte mare,dar Domnul va fi la inaltimea tuturor nevoilor.

Vrasmasii lui Dumnezeu pot sa starneasca pe cale noastra multe primejdii, ca prigoane sau bajocuri grozave ,care sant pentru noi ca un cuptor aprins .Dar, pentru ca Dumnezeu este cu noi ,vom trece prin acele flacari fara ca ele sa ne arda;nici mirosul focului nu se va lipi de noi.

O ce siguranta minunata pentru toti copiii lui Dumnezeu  mergand pe cale  catre cer! Valurile nu pot sa-i inece ,focul nu poate sa-i distruga .Prezenta Ta ,Doamne, este apararea copiilor Tai ,in mijlocul tuturor primejdiilor de pe cale.

Cu toata increderea ,Doamne ,ma predau in mainile Tale si duhul meu sa gaseasca in Tine odihna

.~C.H.SPURGEON~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce frumoasa promisiune... chiar cand trecem prin ape Domnul va fi cu noi... si ce mare pace avem candnstam in credinta ca El poate..." caci insusi Dumnezeu ,care este mai puternic decat apele mari, va fi cu noi."

Multumesc de randurile scrise care ne da incurajare...

Iti doresc un weekend placut!

Speranta spunea...


Dumnezeu ramane credincios.Toate promisiunile Lui sunt"da" si "Amin"

Si in necazuri si in nevoi Dumnezeu este cu noi.Toata increderea noastra sa fie in Cel ce are toata puterea in cer si pe pamant...
Multumesc pentru vizita!
Iti doresc o saptamana placuta!