~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 4 mai 2013

HRISTOS A INVIAT !



"Dar Dumnezeu L-a inviat ,deslegandu-i legaturile mortii,pentru ca nu era cu putinta sa fie tinut de ea"
~Faptele Apostolilor~

Dumnezeu L-a inviat dintre cei morti pe Fiul Sau ,Isus Hristos,Domnul nostru .Domnul Isus nu ar fi trebuit sa moara pentru ca El a fost fara pacat,a fost sfant si a facut intotdeauna voia lui Dumnezeu,Tatal Sau .El Cel drept ,a mers de bunavoie in moarte pentru noi,cei nedrepti ,pentru a ne ispasi pacatele .

Multumiri sa-i fie aduse vesnic !El"a facut curatirea pacatelor ",iar Dumnezeu a fost onorat si glorificat intr-un mod minunat prin lucrarea de salvaree savarsita de Fiul Sau.De aceea Dumnezeu nu L-a putut lasa in moarte,ci L-a inviat cu glorie pe Biruitorul diavolului si al pacatului..

Nenumarati oameni ,care se numesc crestini ,nu mai cred in invierea Domnului Isus Hristos.Apostoli insa au vestit prin viata lor ca Hristos a inviat .

Toti crestinii adevarati vad invierea Domnului Isus Hristos raspunsul clar si minunat al lui Dumnezeu la lucrarea de mantuire savarsita de Fiul Sau ;in aceasta au garantiea primirii
lor la Dumnezeusi siguranta si fericirea lor vesnica.

Duhul lui Dumnezeu ,care locuieste in ei ,le da zilnic marturia vie ca Hristos traieste .~Samanta buna~

2 comentarii:

Ellie spunea...

O, ce mare bucurie pentru noi care il avem pe Domnul Isus in inima noastra... ca prin inviera Lui noi avem iertare si viata vesnica. Slavit sa fie numele Lui!

Iti doresc o zi plina de bucurii in Domnul Nostru, care si-a dat viata... ca noi sa traim pentru El.

Speranta spunea...


Noi sa ne bucuram de jertfa Domnului nostru Isus .El a murit in locul nostru .Dumnezeu la inviat din morti si sta la dreapta lui Dumnezeu si miljoceste pentru noi . Sa ne amintim ca suntem rascumparat cu sangele Sau scump.
Laudat sa fie numele Lui .

Si eu iti doresc o zi plina de bucurii in Domnul!