~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 12 mai 2013

ASTEPTAND ,NU LUIND-O INAINTE



"Da numai in Dumnezeu mi se increde sufletul; de la El imi vine ajutorul." !Psalmul 62:1~

Ce pozitie binecuvantata - asteptand toate numai de la Domnul!Asa sa fie starea noastra in toata ziua de azi si in fiecare zi.Asteptand timpul Sau de har ,asteptand in slujba Sa, asteptand in rugaciune -si multumire.

Aceasta pozitie este cea mai buna  si adevarata a creatutrii in fata Creatorului ,a slujitorului inaintea Stapanului, a copilului  inaintea  Tatalui.Nu ne permitem sa-I dictam lui Dumnezeu ,nici sa ne plangem de El ;nu vom permitem nici o stare de iritabilitate si nici o neincredere.

In acelas timp,nu o vom lua inaintea norului si nu vom cauta ajutor la altii; nici unul din acesti n-ar vrea sa astepte toate de la Dumnezeu .Dumnezeu si numai Dumnezeu este asteptarea inimilor noastre.

Binecuvantata siguranta- de la El vine scaparea ;si ea este pe drum .Ea va veni de la El si de la nimeni altul.Toata slava I se cuvine ,caci numai El poate s-o savarseasca .Si El o va face in modul cel mai sigur,la timp si in felul Sau.

El ne va izbavi de indoieli ,suferinte,vorbiri de rau si dureri.Desi nu vedem nici un semn inca de aceasta izbavire ,sintem satisfacuti si ramanem in voia lui Domnului, caci nu avem nici o indoiala ca dragostea Sa nu ar fi plina de credinciosie.

El va face o lucrare sigura in curand si noi Il vom lauda indata pentru harul ce va veni. ~G.H.SPURGEON~

2 comentarii:

Unknown spunea...

M-am bucurat sa citesc versetul si cuvintele pe care le-ai afisat pe blog. Dumnezeu lucreaza in favoarea celui care Il asteapta. Sint aici pe insula Catalina, ma uit la ocean, respir aerul curat si ma bucur ca Dumnezeu ne-a dat oportunitatea sa-I aducem inaintea Lui toate poverile, ingrijorarile, temerile noastre si sa traim cu credinta in faptul ca El tot ce incepe, duce la bun sfirsit.

Speranta spunea...


Si eu ma bucur de tine ca esti pe insula Catalina,stiu ca este foarte frumos acolo!Respira aerul curat si stai linistita, asteapta in tacere ajutorul Domnului...

Iti doresc o zi plina de bucurii in Domnul!