~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

DA LUMEA TA LUI DUMNEZEU



"Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra." ~ Psalmul 37:5~

Cand incercam sa ne conducem viata fara ajutorul Domnului,dam de necazuri.De aceea ,trebuie sa invatam ca Dumnezeu vrea ca noi sa-I dam Lui poverile noastre.

In cartea sa "Believe and Belong"(Crede si apartine ),Burce Larson povestea,cum ii ajuta el pe multi oameni carora le venea greu sa-si daruiasca Domnului Cristos viata."De mai multi ani am lucrat la New york si am oferit consiliere spirutuale in biroul meu multor oameni care oscilau intre da si nu.

Adesea le sugeram sa vina cu mine intr-o scurta plimbare pana la o cladire importanta din strada a cincea.La intrarea in cladire era o statuie uriasa a lui Atlas,un barbat minunat ,proportionat,cu toti muschii incordati,care tinea globul pamantesc pe umerii lui.Era cel mai puternic barbat din lume,care abea se mai tinea pe picioare sub povara aceasta .

"Vezi?"spuneam aratand spre statuie."Aceasta este un mod de a trai, incercand sa cari lumea pe umerii tai.Dar acum,vino cu mine sa trecem strada ! Pe partea cealalta a strazi a cincea este catredala Sfantul Patrik,si acolo in spatele altarului este o statuie mica a copilului Isus ,poate de 8sau 9ani, care fara nici un efort tinea globul pamantesc intr-o mana ",

In loc sa incercam sa ducem singuri povara problemelor noastre ,trebuie sa le dam Celui care poate sa le manuiasca .Pastrezi poverile numai pentru tine?Esti incovoiat sub povara lor? E timpul sa dai lumea ta - ingrijorarile tale -Domnului Cristos!~ D.C.E.~

2 comentarii:

Ellie spunea...

De cate ori uitam sa ne incredintam in mana Domnului,... cateodata luam lucrurile asupra noastra si dupa ce ne necajim, ajungem sa vedem ca nu putem face nimic fara El...

Tot mai bine este sa ne punem credinta in Domnul... caci El tot mereu stie ce avem nevoie, si ce este mai bun pentru noi.

O saptmana frumoasa iti doresc!

Speranta spunea...


Este bine sa ne incredem in Domnul Isus!Si orice grija si povara sa le aruncam asupra Lui.Caci El insusi ingrijeste de noi.
Multumesc pentru vizita!

O saptamana frumoasa sa ai si tu!