~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

sâmbătă, 15 septembrie 2012

IZVOARE DE BUNATATE



"Apa pe care i-o voi da Eu se va preface in el intr un izvor de apa." ~Ioan 4:14 ~

Domnul nostru nu ne prezinta imaginea unui canal ,ci a unei fantani ,"Fiti umpluti "(Efeseni 5:18 ,Bucuresti 2001)",si dulceata relatiei voastre vitale cu Isus se va revarsa din voi tot atat de imbelsugata cum ati primit-o .Daca descoperi ca viata Lui nu "curge "din tine asa cum ar trebui ,tu esti vinovatul;ceva a oprit curgerea .

Ramai langa Sursa si- ve fi binecuvantat tu personal ?Nu din tine vor curge rauri de apa vie ,viata de neinfrant.

Noi trebuie sa fim niste albii prin care Domnul Isus sa poata curge sub forma de rauri de apa vie pentru binecuvantarea oricui .Insa unii dintre noi suntem ca Marea Moarta ,intotdeauna primim ,dar nu dam niciodata ,deoarece nu avem o relatie buna cu Domnul Isus .

Asa cum primim de la El ,la fel de sigur este si ca El va revarsa prin noi binecuvantarile Lui;atunci cand binecuvantarile nu se revarsa in aceeasi masura in care le primim ,inseamna ca exista o fisura in relatia noastra cu El .Exista ceva ce se interpune intre tine si Domnul Isus Cristos?Exista ceva ce impedica credinta ta in El?

Daca nu ,Domnul Isus spune ca din tine vor curge rauri de apa vie .Nu este vorba de o binecuvantare pe care o transmitem si altora ,nici de o experenta pe care o pomenim mereu ,ci de un rau care curge incontinuu.

Ramai langa Izvor ,pazeste bine credinta ta in Domnul Isus Cristos si relatia pe care o ai cu El ,si atunci din tine va fi o curgere continua spre alte vieti ,nu va fi uscaciune sau moarte.

Nu este prea exagerat sa spui ca dintr-un credincios vor curge rauri? "Eu nu vad raurile ", spui tu .Nu privi niciodata la tine din perspectiva "cine sunt eu? '" In istoria lucrarii lui Dumnezeu  vei gasi ca El a inceput de obicei cu cei obscuri cu cei necunoscuti ,cu cei ignoranti ,dar care au fost intotdeauna loiali Domnului Isus Cristos.~ Oswald chambers ~

Niciun comentariu: