~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 5 septembrie 2010

UN MIJLOCITOR DESAVARSIT

"De aceea si poate sa mantuiasca in chip desavarsit pe cei ce se apropie de Dumnezeu prin El ,pentru ca traieste pururea ca sa miljoceasca pentru ei ."(Evrei 7:25)
Din orice punct am privi acest verset ,el contine o afirmatie mareata si incurajatoare .Puterea Domnului Isus de a mantui in orice vreme si in orice imprejurare constituie ancora tare a credintei poporului lui Dumnezeu .
Avem un Mantuitor care niciodata nu va esua si nici nu va sta nepasator in fata unei situatii grele .
Pentru Domnul Isus este o mare bucurie sa ajute pe toti care isi pun increderea in El .Adevarul acesta are o mare valoare pentru noi ,cei care traim vremurile din urma,si care ,drept consecinta ,intanpinam in mod continuu oponenta neobosita si violenta a puterilor intunericului .
Afirmatia fericita,referitoare la puterea Mantuiorului de a mantui in chip desavarsit si de a mijloci pentru ai Sai ,le slujeste drept mangaiere si are menirea sa le intareasca credinta .
Cititorule ,il cunosti pe acest Mantuitor ,care poate sa mantuiasca in chip desavarsit si sa mijloceasca pentru tine in orice situatie te-ai afla?Daca inca nu-L cunosti ,crede mesajul Evangheliei Sale si accepta -l chiar acuma pe Domnul Isus in viata ta si vei cunoaste mangaierea harului Sau!
din Samanta buna

3 comentarii:

the potter's wheel spunea...

"Caci si noi eram altadata ...neascultatori...traind in rautate si in pizma...dar cind s-a aratat bunatatea lui Dumnezeu, Mintuitorul nostru si dragostea Lui de oameni, El ne-a mintuit, nu pentru faptele facute de noi in neprihanire, ci pentru indurarea Lui, prin spalarea nasterii din nou si prin inoirea facuta de Duhul Sfint..."

the potter's wheel spunea...

am uitat trimeterea...

Tit 3:3-5

Anul acesta scolar...2010/2011...invatam la adunare TIT si IUDA. Ar trebui sa memorez cu copiii in fiecare saptamina versetele pe care trebuie sa le studiem...

Speranta spunea...

Multumesc pentru cuvintele pline de har ,Domnul Isus sa te binecuvinteze .El sa te ajute sa cresti copiii pentru slava Numele Sau.