~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 29 iulie 2010

UN MANTUITOR SIGUR

"In nimeni altul nu este mantuire :caci nu este sub cer un alt Nume dat oamenilor ,in care trebuie sa fim mantuiti ." ~Faptele Apostolilor4:12~
Un vapor a fost suprins de o furtuna puternica pe Oceanul Atlantic si a fost avariat atat de grav ,incat nu-si mai putea continua calatoria si plutea in voia valurilor .
S-au lansat semnale ,pentru a-i veni in ajutor .Semnalele au fost receptionate de un vapor ,care a pornit in ajutorul celor sinistrati .Dupa cateva ore a ajuns la locul,unde vasul avariat face eforturi ,pentru a se mentine pe linia de plutire .

Dar valurile erau asa de furtunoase ,incat era imposibil sa se apropie de vasul avariat .Capitanul vasului ,care venise in ajutor ,a dat ordin sa fie lansate barcile de salvare ,pentru a se ajunge la vasul avariat .

Dar si incercarea aceasta a esuat ,caci barcile ,luate de furia valurilor ,au fost izpite de vas si sfaramate .Ce era de facut?Orice incercare de a veni in ajutorul sinistratilor parea zadarnica .

In acelea clipe grele ,cand totul parea pierdut ,un tanar marinar s-a oferit sa faca o incercare.Si -a legat capatul unei franghii lungi in jurului miljocului si s-a aruncat in valuri .

Dupa o lupta inversunata cu furia valurilor ,a ajuns la vasul celalalt .Indata i s-a aruncat funie si a fost tras pe coverta .Asa s- a facut legatura intre cele doua vapoare si toti membrii echipajului au fost salvati de la o moarte sigura .

Asemanator a facut Domnul Isus pentru salvarea noastra .Sa-Lprimim in inimile noastre !Numai El singur ne poate scapa !
Preluat din Samanta buna



Un comentariu:

Ellie spunea...

In nimeni altul nu se gaseste viata vesnica...numai Domnul Isus merita toata lauda noastra....