~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

marți, 13 iulie 2010

RUGACIUNE,MULTUMIRE ,LAUDA

"Nu va ingrijorati de nimic ;ci in orice lucru aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu ,prin rugaciuni si cereri cu multumiri .Si pace lui Dumnezeu ,care intrece arice pricepere ,va va pazi inimile si gandurile in Hristos Isus.~Filipeni 4:6-7~

Nu ingrijorari ,ci rugaciuni .Nici o teama ,ci o partasie plina de bucurie cu Dumnezeu .Aduceti nevoile si dorintele voastre inaintea Dumnezeului vIetii voastre Pazitorul sufletului vostru .

Aduceti-le Lui cu o indoita masura de rugaciuni si multe laude ,fara nici o indoiala ,ci cu recunostinta in rugaciunea voastra .Sa fim siguri ca rugaciunile noastre sant implinite de Domnul si sa-l slavim pentru aceasta .

El ne da acest har ;sa-I aducem laudele noastre .Nu ingaduiti ca vreo nevoie sa nu fie adusa inaintea Lui si sa va roada inima ;aduceti- le toate la cunostinta Lui.Alergati ,nu la oameni ,ci numai la Dumnezeu Tatal Domnului Isus ,care va iubeste in El.

In felul acesta vei gasi insasi pace lui Dumnezeu .Nu vei fi in stare sa intelegi pacea care te va cuprinde ca intr-o imbracisare infinita .Inima si mintea ,prin Domnul Isus Hristos ,ti se vor cufnda intr-un ocean de odihna .

De-ar veni moartea ,saracia ,suferinta sau prigoana ,vei fi in Domnul Isus la adapostul oricarui vant sau nor amenitator .Asculta numai de aceasta invitatie duioasa a lui Dumnezeu .Da ,Doamne ,cred ;dar Te rog ,ajutama .
C,H.SPURGEON

2 comentarii:

Ellie spunea...

Ce buna amintire sa aducem absolut tot...inaintea Lui Dumnezeu.

Speranta spunea...

Sa-I spunem lui Dumnezeu toate nevoile noastre ...El este un ajutor ,care nu lipseste niciodata in nevoi...