~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

joi, 13 august 2009

CUM LUCREAZA DUMNEZEU

"Stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu ,si anume ,spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau ."(Romani 8:28)

Cel mai mare diamant din istoria omeniri ,"Cullinan ",a cantarit neprelucrat 3.160 carate (circa 62o gr.)si a fost descoperit in 1905 intr-o mina din Africa de Sud .Dupa ce piatra a ajuns in posesia regelui Angliei ,acesta a trimis-o sa fie prelucrata in Amsterdam .

Slefuitorul de pietre pretioase a facut mai intai o taietura in diamant .Apoi la crapat in doua bucati mari cu o lovitura puternica de ciocan .Aceste lovituri i-au precedat saptamani de gandire .

Slefuitorul era unul din cei mai buni din lume .Cand a spart piatra,a facut ceea ce era corect pentru a-i da forma cea mai frumoasa .Din cele doua jumatati a slefuit doua briliante mari si foarte frumoase .Aceste au putut fi vazute in bucatile neprelucrate numai de ochiul exersant al specialistului.

Asa este si in viata noastra .Dumnezeu permite cateodata o lovitura puternica ;
sufletul striga in durere sa si ne intrebam deznadajduiti care e sensul acestei lovituri .Dar Dumnezeu ne iubeste si vrea sa faca din noi ceva pretios .

Copiii lui Dumnezeu nu trebuie sa se teama .Intr-o zi vor straluci in diadema Regelui .Cine se increde in Dumnezeu este in mana Sa,iar El stie cum trebuie sa-l modeleze .Oare sa nu ne incredem pe deplin in El ?
Preluat din Samanta buna

Niciun comentariu: