~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

duminică, 15 septembrie 2013

PE URMELE MIELULUI



" Prin El,sa aducem totdeauna o jertfa de lauda ,adica,rodul buzelor care marturisesc Numele Lui."(Evrei13:15)
Cale Mielului este ,inainte de toate ,o cale pregatita.Picioarele Mielului au calcat odata pe ea.Chiar daca uneori pare trasata neclar si umbrita ,ea este deschisa si pregatita de El,ceea ce este suficient pentru noi.Calea nu ne este asadar straina,caci de a lungul ei vedem imprimate urmele pasilor Stapanului.

In toate greutatile noastre -acasa ,in lume ,in saracie ,in umilire -oriunde vedem urmele pasilor Lui .El cunoaste toate caile noastre (Psalmul 139:3)."Si prin faptul ca El insusi a fost ispitit in ceea ce a suferit ,poate sa vina in ajutorul celor ce sunt ispititi "(Evrei 2:18

Pe aceasta cale sufletul nu se mai plange :"Nimeni nu ma intelege! Sunt judecat pe nedrept !"El. Marele nostru preot ne intelege ,iar acest lucru ne aduce pace in inima.Oaia nu cauta sa fie cunoscuta si inteleasa de altcineva decat de Pastorul ei;pentru ea este destul sa vada urmele pasilor Lui si sa-I auda glasul.

Cand urmam pe Miel ,nimic nu poate sta in calea progresului nostru .Ceea ce ne trebuie pentru a urca la Ierusalim (Matei 21: 1-3),adica ceea ce este necesar pentru a umbla pe calea mortii tine in ultima instanta ,de propia noastra alegere .

Daca vom dori sa-l urmam pe Miel ,cararile ne vor fi pregatite pretutindini ,intrucat in orice loc si de-a lungul fiecarui drum se afla prilejuri nenumarate de a muri fata de eu.Cel care cauta aceasta nu va fi dezamagit niciodata ,va gasi ceea ce cauta si acesta este secretul fericirii.~Georg Steinberger~





2 comentarii:

Ellie spunea...

Imi place mult aceste cuvinte: "Oaia nu cauta sa fie cunoscuta si inteleasa de altcineva decat de Pastorul ei..."

Ce bine este pentru noi cand ne lasam de "eu"... si lasam pe Cel care a mers inaintea nostra sa conduca.

Multumesc oentru amintirea sa slujim Lui fara sa fim ocupati de ce zic altii... si sa mergem pe urmele Mielului.

O zi binecuvantata!

Speranta spunea...


Ellie,multumesc ca tu iti faci timp sa treci pe la mine.Apreciez vizita mult si cuvintele tale sunt placute...

Domnul Isus, Marele Pastor al oilor; ne invata pe fiecare si chiar ne ajuta sa mergem pe urmele Sale!

O zi binecuvantata iti doresc!