~Psalmii 86:11 Învaţă-mă căile Tale, Doamne! Eu voi umbla în adevărul Tău. Fă-mi inima să se teamă de Numele Tău. ~

miercuri, 25 septembrie 2013

ATITUDINEA NOASTRA



"Domnul Dumnezeul tau este in mijlocul tau ,ca un viteaz care poate ajuta ;se va bucura de tine cu mare bucurie, va tacea in dragostea Lui,si nu va mai putea de veselie pentru tine.(Tefania 3;17)

Increderea- Cariera noastra si destinul nostru stau in mainile Sale,si nu in cele ale unui sef sau ale oricarei alte persoane in stare in punct de vedere omenesc sa ne influenteze viitorul .Nimeni nu poate sa-ti faca rau viitorului tau ,nici sa-l puna in pericol in afara vointei suverane a lui Dumnezeu.

El are capacitatea de a te face sa gasesti tacere in fata altora ,si o va face.deci nu te teme sa-i incredintezi viitorul.

Rugaciunea- In fata orcarei imprejurari in care viitorul pare sa stea in mainile oamenilor ,sa privim la Dumnezeu .Asa cum a spus Alexandru Carson:"Daca avem nevoie de proctetia oamenilor ,sa o cerem mai inti Lui Dumnezeu .Daca El ne asculta ,puterea celor mai puternici si mai rai va contribui la binele nostru.

Uneori ,Dumnezeu permite ca altii sa se poarte nedrept cu noi.El ingaduie ca actiunile lor sa ne afcteze serios din punct de vedere omenesc cariera si viitorul .Dar El nu permite niciodata nimanui sa ia decizii care sa-l strice planul care il are cu privire la noi.

Dumnezeu nu va permite sa produca nimic impotriva ta care sa nu fie in acord cu voia Sa pentru tine ,Iar voia Sa vizeaza totdeauna binele tau.

De ce lasam atunci dezamagirea sa ne copleseasca atunci cand nu obtinem favoarea scontanta?De ce luptam cu manie si amaraciune atunci cand decizia sau actiunea cuiva se arata defavorbila cu privire la noi?Oare nu pentru ca planurile noastre au fast zadarnicite si orgoliul nostre ranit?

Pentru a duce o viata mai putin stresanta ,trebuie sa invatam sa traim cu o singura ordine de zi ,aceea stabilita de Dumnezeu .Noi avem tendinta de a adauga o alta oridine de zi: a noastra Tensiunea dintre cele doua produce stresul.
Dar ceea ce Dumnezeu va proteja si va dezvolta este voia Sa  ordine Sa  de zi .Trebuie deci sa invatam sa traim dupa aceasta ordine de zi daca vrem sa-I acordam increderea noastra.~Jerry Bridges~

2 comentarii:

Ellie spunea...

Imi place mult versetul din Tefania.... ce buna amintire ca Domnul Dumnezeu est in miljocul nostru si ne ajuta ca un viteaz.

Sa raminem credinciuos Lui, caci El va lupta pentru noi!

Iti doresc o zi frumoasa si binecuvantata!

Speranta spunea...

Ellie Multumesc pentru vizita draga mea !

Frumoase cuvinte: "El va lupta
pentru noi!"
Noi in fiecare zi ,trebuie sa ne unim cu voia Lui in viata noastra si sa-L cinstim cu incredere,ca El ne va ajuta...

Iti doresc o zi placuta si plina de har!